Libnet.ro
UNICEF

10:15

Grupul Pearson a vandut prestigioasa publicatie Financial Times unei companii media japoneze: cat a costat tranzactia

Adevărul Adevărul,
Grupul Pearson a vandut prestigioasa publicatie Financial Times unei companii media japoneze: cat a costat tranzactia

Grupul britanic Pearson a decis sa vanda, pentru suma de 1,3 miliarde de dolari, publicatia Financial Times FT) companiei media japoneze Nikkei, dupa ce a detinut acest ziar prestigios timp de aproape 60 de ani, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Publicatia Financial Times va fi vanduta unei companii digitale care opereaza la nivel mondial

Grupul britanic Pearson a decis sa vanda publicatia Financial Times unei companii digitale de stire care opereaza la nivel mondial. Pearson isi va concentra atentia asupra strategiei educationale. Zvonurile apar.

Moment istoric in presa mondiala. Ziarul Financial Times a fost vandut

Ziarul de business Financial Times a fost vandut de grupul britanic Pearson, care a detinut aceasta publicatie prestigioasa timp de aproape 60 de ani, celei mai mari companii de media din Japonia, Nikkei, pentru.

Financial Times, vandut pentru 1,29 miliarde dolari catre japonezii de la Nikkei

Ziarul economic Nikkei din Japonia a anuntat, ieri, ca va cumpara Grupul Financial Times, detinut de editura multinationala Pearson, pentru 1,29 miliarde de dolari, punand capat speculatiilor din aceasta saptamana, transmite Market Watch.

UPDATE Publicatia Financial Times a fost cumparata de grupul japonez Nikkei

Publicatia Financial Times a fost cumparata de japonezii de la Nikkei de la grupul britanic Pearson pentru 844 de milioane de lire sterline, echivalentul a aproximativ 1,3 miliarde de dolari, anunta The Guardian. Grupul britanic Pearson anuntase joi ca este in discutii avansate pentru vanzarea publicatiei Financial Times catre o companie digitala globala de stiri, insa numele posibilului cumparator nu fusese dezvaluit inca. Tranzactia nu include si procentul de 50% din publicatia The Economist pe care grupul Pearson il detine.

Publicatia Financial Times, cumparata de grupul japonez de media Nikkie cu 1,3 miliarde de dolari

Grupului japonez de media Nikkei s-a decis sa cumpere publicatia Financial Times de la grupul britanic Peason, cu 1,3 miliarde de dolari, acord ce aduce laolalta doua organizatii de media financiare de top din.

Vanzarea Financial Times: Nikkei promite ca va respecta independenta editoriala a publicatiei

Presedintele companiei Nikkei, Tsuneo Kita, a promis ca va respecta independenta editoriala a publicatiei Financial Times si ca va extinde brandul, dupa achizitia in valoare de 844 milioane de lire sterline 1,19 milioane euro) de la grupul britanic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )