Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grupul Pro, cea mai importanta schimbare de la infiintare: denumiri si identitati noi din toamna. Cum ar putea arata cele sase posturi FOTO

Adevărul Adevărul,
Grupul Pro, cea mai importanta schimbare de la infiintare: denumiri si identitati noi din toamna. Cum ar putea arata cele sase posturi FOTO

Cele sase televiuni ale grupului Pro urmeaza sa treaca prin cea mai important schimbare de la infiintare pana in prezent, oficiali postului facand precizari in acest sens. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata Lipscani - cea mai importanta strada din centrul istoric: trotuare sparte, blocate de masini, pereti murdari

Strada Lipscani este cea mai cunoscuta din centrul istoric al orasului, fiind tranzitata zilnic de sute de turisti, dar si de locuitorii orasului. Cu toate acestea, pavajul este sarit, mobilierul urban este degradat, stalpii de iluminat murdari, sunt mai multe tipuri de cosuri de gunoi, o parte fara saci, pe jos sunt aruncate mucuri de tigara si cioburi de sticla. Accesul masinilor este permis la orice ora a zilei desi este strada pietonala, din aceasta cauza pavajul fiind distrus. In plus, la capatul strazii, pasajul pietonal Lipscani este plin de grafitti, intunecat si miroase a urina. HotNews. ro a scris in mai multe randuri despre aceasta situatie, insa nu s-a rezolvat nimic.

Grupul Pro schimba denumirea canalelor Sport.ro, Acasa TV si Acasa Gold

Grupul Pro TV pregateste schimbarea denumirilor canalelor TV Sport. ro, Acasa TV si Acasa Gold, pentru prima data de la infiintarea statiilor, scrie paginademedia. ro.

Europarlamentarul Catalin Ivan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Este cea mai proasta perioada a PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan trage un semnal de alarma cu ceea ce se intampla in PSD. Politicianul nu uita sa il atace din nou pe Liviu Dragnea. Este cea mai proasta.

Astronomii au descoperit o stea care are probabil cea mai mica dimensiune posibila pentru un astfel de corp ceresc

Astronomii au identificat cea mai mica stea masurata vreodata, care este cu putin mai mare decat Saturn, potrivit unui studiu dat publicitatii miercuri de Universitatea din Cambridge, relateaza Xinhua, citata de Agerpres.

Forbes: Dallas Cowboys, cea mai valoroasa echipa sportiva din lume - Manchester United, pe trei

Dallas Cowboys, franciza din Liga profesionista de fotbal american NFL), ramane cea mai valoroasa echipa sportiva din lume, fiind evaluata la 4,2 miliarde dolari 3,7 milioane euro), conform revistei economice americane Forbes.

Cea mai atractiva si spectaculoasa etapa, TROFEUL CETATEA FAGARASULUI, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017, numar record de participanti si spectatori! (P)

Sambata, 8 iulie 2017, s-a desfasurat la Fagaras cea mai atractiva si spectaculoasa etapa din sezonul actual al INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017. Evenimentul a fost organizat de GT Auto Club Sportiv si Automobil Clubul Roman, cu sprijinul Primariei Fagaras.

Aceasta este cea mai mica stea descoperita pana acum

Astronomii de la University of Cambridge au descoperit cea mai mica stea identificata pana in prezent. Studiul cercetatorilor a fost publicat in Astronomy Physics si discuta despre steaua EBLM J0555-57Ab, care este la limita inferioara pe care o pot avea stelele cand vine vorba de dimensiuni. Forta gravitationala de la suprafata este de aproximativ [].

Goldman Sachs: Yenul este cea mai sigura moneda din lume

Yenul japonez este cea mai sigura moneda din lume, iar francul elvetian si dolarul american concureaza pentru locul al doilea, potrivit unei analize efectuate de banca americana Goldman Sachs Group, relateaza Bloomberg, potrivit News. ro.

Yenul este cea mai sigura moneda, depasind francul elvetian

Yenul este cea mai sigura valuta dintre toate, potrivit unei analize de corelatie a economistilor Goldman Sachs. Moneda japoneza se aliniaza cel mai aproape de miscarile activelor cu risc global din ultimul deceniu, arata un raport de luni al economistilor Goldman condusi de Kevin Daly, conform Bloomberg.

Decapotabila Mazda, modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza

Decapotabila Mazda, MX-5, este modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza in primele 6 luni, dupa Mazda3.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )