Libnet.ro
UNICEF

22:16

Grupul Pro TV, lider de audienta in trimestrul I din 2018. Romanii au talent, pe primul loc in preferintele publicului

Adevărul Adevărul,
Grupul Pro TV, lider de audienta in trimestrul I din 2018. Romanii au talent, pe primul loc in preferintele publicului

Grupul Pro TV a fost lider de audienta la nivelul tuturor segmentelor de public - comercial, urban, national, in primul trimestru al anului 2018, topul 5 al programelor din prime time preferate de telespectatorii din Romania fiind deschis de emisiunea de divertisment Romanii au talent. continuă pe Adevărul

BT Club a tinut circa 20 de cursuri de antreprenoriat n primele 3 luni din 2018

Romanii care vor sa faca afaceri au putut beneficia de aproape 20 de cursuri de antreprenoriat organizate de BT Club, in toata tara, in primele 3 luni ale anului 2018, a mentionat, miercuri, Banca Transilvania, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Prima declaratie de impozit pe profit din 2018 surprinde companiile fara cadrul legal complet si clar

Desi termenul de raportare a impozitului pe profit pentru primul trimestru din 2018 este miine, 25 aprilie, contribuabilii se gasesc din nou intr-o stare de incertitudine din cauza cadrului legal. Motivul este ca regulile referitoare la costurile de indatorare, modificate anul trecut prin ordonanta de urgenta 79, nu au fost inca adoptate prin lege si nu au norme de aplicare publicate.

webPR Campania ECOTIC Orase Curate si continua traseul din 2018 n Cmpia Turzii si Sighetul Marmatiei

Orase Curate, campania itineranta ECOTIC, dedicata colectarii echipamentelor electrice si electronice uzate din mediul urban, isi continua traseul in 2018. Dupa 29 de campanii care au informat aproximativ 300. 000 de persoane si au dus la colectarea a 50 de tone DEEE deseuri de echipamente electrice si electronice) in 2017, in perioada 23-27 aprilie 2018, campania Orase Curate are loc in Campia Turzii si Sighetul Marmatiei.

Impozitul pe profit aferent primului trimestru din 2018 trebuie platit pe 25 aprilie, n ciuda unor neclaritati

La scurt timp dupa modificarile aduse Codului fiscal prin intermediul OUG 79/2017 in vigoare de la 1 ianuarie 2018), s-a conturat o intrebare ce a ramas fara un raspuns clar, legata de includerea sau excluderea castigurilor sau pierderilor din diferente de curs aferente imprumuturilor in/din costurile indatorarii ce se supun limitarilor cuprinse la art. 40^2 din Codul fiscal. Aceasta situatie a fost generata de insasi definitia costurilor indatorarii, preluata integral din Directiva nr. 1164/2016 de legiuitor, care mentioneaza ca se includ in costurile indatorarii anumite castiguri si pierderi generate de diferentele de curs valutar la imprumuturi si instrumente legate de obtinerea de finantare, pe langa celelalte elemente.

Criptomonede: 5 dintre cele mai valoroase ICO-uri din 2018

Cum ar fi daca ai putea arunca niste bani orbeste pe geam si apoi in mod magic obtii un profit generos? Ei bine, exact asa functioneaza si o parte din piata ofertelor initiale de monede ICO sau vanzari de tokenuri). Numarul ICO-urilor este in crestere constanta si ameninta sa ia locul finantariilor de tip venture capital. Doar in Romania, in perioada ianuarie-februarie 2018, au fost lansate aproximativ 26 de ICO-uri cu scopul de a finanta proiecte sau idei de afaceri, potrivit unui studiu al EY.

Indicele ROBOR, la cel mai mare nivel din 2014. Romanii platesc rate mai mari la creditele in lei

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,28%, de la 2,22% cat era luni, fiind cel mai.

CEL MAI MARE CUTREMUR din 2018 s-a resimtit si la Bucuresti

Un cutremur puternic s-a produs miercuri seara, in jurul orei 20. 15, in Romania. Gheorghe Marmureanu a declarat, pentru B1 TV, ca acesta a avut o magnitudine de 4,7 pe scara Richter. Este cel mai mare seism produs.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )