Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criptomonede: 5 dintre cele mai valoroase ICO-uri din 2018

Hotnews Hotnews,
 Criptomonede: 5 dintre cele mai valoroase ICO-uri din 2018

Cum ar fi daca ai putea arunca niste bani orbeste pe geam si apoi in mod magic obtii un profit generos? Ei bine, exact asa functioneaza si o parte din piata ofertelor initiale de monede ICO sau vanzari de tokenuri). Numarul ICO-urilor este in crestere constanta si ameninta sa ia locul finantariilor de tip venture capital. Doar in Romania, in perioada ianuarie-februarie 2018, au fost lansate aproximativ 26 de ICO-uri cu scopul de a finanta proiecte sau idei de afaceri, potrivit unui studiu al EY. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai puternice arme din istoriea lasat o urma permanenta asupra mediului

Nava de razboi Tirpitz a Germaniei naziste era cea mai impunatoare si mare arma de acest fel construita vreodata de orice flota europeana. Ar fi fost insa o tinta usoara pentru bombardiere, dar vehiculul ac.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Google face una dintre cele mai mari schimbari. Ce trebuie sa stie utilizatorii

Google schimba designul Gmail pentru prima data din 2013 incoace, in incercarea de a concura mai bine Microsoft Outlook. Acesta este cea mai mare schimbare in cadrul G Suite, pe masura ce Google vrea sa captu.

Cifrele Olteniei. Cum arata una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Uniunea Europeana

Adaptatadin punct de vedere economic, zicalaCu o floare nu se face primavaraeste valabilasi pentru Oltenia,eterna Terra Nova, una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Romania, ba chiar din Uniunea Europeana.

Cat castiga una dintre cele mai bine cotate animatoare de la noi. Dezvaluiri exclusive: Nu mi-e rusine, este o munca cinstita si grea!

Litoralul este un punct de atractie nu numai pentru turisti, ci si pentru fetele tinere, cu trupuri perfecte, dornice de castiguri frumoase. Este concurenta mare pentru posturile de animatoare din cluburi sau.

Alerta in Franta: Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice, evacuat in urma unei amenintari (FOTO)

Alerta in Franta. Castelul Mont Saint-Michel din nordul tarii a fost evacuat duminica dupa ce un barbat ar fi amenintat niste politisti, informeaza Reuters. Alarma s-a declansat in jurul orei loca.

CEL MAI MARE CUTREMUR din 2018 s-a resimtit si la Bucuresti

Un cutremur puternic s-a produs miercuri seara, in jurul orei 20. 15, in Romania. Gheorghe Marmureanu a declarat, pentru B1 TV, ca acesta a avut o magnitudine de 4,7 pe scara Richter. Este cel mai mare seism produs.

Dr. Max va deveni oficial unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din Romania

Lantul international de farmacii Dr. Max a primit aprobarea Consiliului Concurentei pentru achizitia AD Pharma Group, prin intermediul GLEBI HOLDINGS PLC. In urma deciziei Consiliului Concurentei, Dr. Max va deveni actionar majoritar.

Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine vinde tot

Rohatyn Group a pus pe masa in jur de 20 mil. euro pentru lantul de pet-shop-uri Animax construit in peste 15 ani de antreprenorul Cristian Ludovic Pop. Antreprenorul Cristian Ludovic Pop a vandut retailerul.

Una dintre cele mai dure organizatii teroriste din istorie isi cere iertare: Am cauzat multa durere si pagube ireparabile

Organizatia separatista basca ETA a recunoscut raul pe care l-a provocat in timpul luptei sale armate pentru independenta Tarii Bascilor si a cerut iertare victimelor, potrivit unui comunicat publicat vineri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )