Libnet.ro
UNICEF

14:15

Grupul Song, din nou pe scena. dupa 20 de ani

România Liberă România Liberă,
Grupul Song, din nou pe scena. dupa 20 de ani

Grupul Song va sustine primul concert public dupa o pauza de 20 de ani, luni, de la 19. 30, in sala Aula Magna a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, cu ocazia evenimentelor dedicate sarbatoririi a 150 de ani de la infiintarea acestei institutii. continuă pe România Liberă

Grupul Song, din nou pe scena 20 de ani

Grupul Song va sustine primul concert public dupa o pauza de 20 de ani, luni, de la 19. 30, in sala Aula Magna a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, cu ocazia evenimentelor dedicate sarbatoririi a 150 de ani de la infiintarea acestei institutii.

Vedeta din The Love Boat divorteaza dupa 10 ani

Capat de drum pentru inca un mariaj. Actrita Jill Whelan a depus actele de divort de sotul ei, Michael Chaykowsky, dupa 10 ani de mariaj.

Dupa 10 ani! Daisy Lowe: Abia acum ma simt bine in propria piele

La 25 de ani, Daisy Lowe recunoaste ca se simte in sfarsit confortabil in propria ei piele, dupa 10 ani in industria modei.

Grecia, ajutata din nou de arbitri

Grecia a fost salvata de un penalty echivalent cu eliminarea, duminica noapte, in meciul contra Costa Ricai.

Divizia de televizoare a Sony va reintra pe profit anul acesta dupa 10 ani de pierderi

Divizia de televizoare a Sony, care incepand cu aceasta saptamana va intra sub o noua divizie cunoscuta ca si Sony Visual Products, va reveni pe profit in acest an fiscal, dupa mai bine de 10 ani de pierderi, scrie presa internationala , care citeaza.

Producatorul de lacuri si vopsele Deutek revine pe profit dupa cinci ani consecutivi de pierderi

Deutek, unul dintre cei mai importanti producatori de lacuri si vopsele prezenti pe plan local, a revenit anul trecut pe profit, dupa ce in intervalul 2008-2012 a raportat pierderi consecutive.

Expira armistitiul din Ucraina, iar tensiunile cresc din nou. Rebelii au atacat un convoi militar care se retragea, iar cel putin un om a murit

Astazi expira armistitiul dintre Kiev si rebeli. Tensiunea creste din nou in Ucraina, unde separatistii prorusi refuza sa predea punctele de control din estul tarii. Liderii militantilor spun insa ca vor.

China. Un fost lider militar a fost exclus din Partidul Comunist dupa ce a fost prins cu SPAGA

Xu Caihou foto), fost presedinte adjunct al Comisiei Militare Centrale din China, a fost exclus din Partidul Comunist Chinez CPC). Cazul lui a fost preluat de procurori, transmite agentia de stiri Xinhua, citand un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )