Libnet.ro
UNICEF

23:15

Grupul terorist Stat Islamic poate obtine 800 de milioane de dolari din vanzarea petrolului

Antena3 Antena3,
Grupul terorist Stat Islamic poate obtine 800 de milioane de dolari din vanzarea petrolului

Grupul terorist Stat Islamic, care ocupa regiuni din Irak si Siria, poate obtine 800 de milioane de dolari pe an din exploatarea petrolului, conform estimarilor companiei de consultanta IHS. Gruparea. continuă pe Antena3

Compania de consultanta IHS: Statul Islamic poate obtine 800 milioane dolari din vanzarea petrolului

Grupul jihadist Statul Islamic poate obtine 800 de milioane dolari pe an din exploatarea petrolului, potrivit estimarilor companiei de consultanta IHS, citata de AFP. Gruparea terorista Stat Islamic este capabila.

Grupul terorist Stat Islamic a intensificat atacurile impotriva Libanului

Libanul se confrunta zilnic, in zone situate la frontiera cu Siria, cu atacuri comise de grupul terorist sunnit Stat Islamic, armata libaneza si miscarea siita Hezbollah fiind implicate in confruntari armate cu teroristii, afirma surse citate de.

Grupul terorist Stat Islamic a intensificat atacurile impotriva Libanului

Libanul se confrunta zilnic, in zone situate la frontiera cu Siria, cu atacuri comise de grupul terorist sunnit Stat Islamic, noteaza site-ul israelian Ynetnew. Armata libaneza si organizatia siita Hezbollah.

Grupul terorist Stat Islamic a intensificat atacurile impotriva Libanului

Libanul se confrunta zilnic, in zone situate la frontiera cu Siria, cu atacuri comise de grupul terorist sunnit Stat Islamic, armata libaneza si miscarea siita Hezbollah fiind implicate in confruntari armate cu teroristii, afirma surse citate de site-ul israelian Ynetnews.

Teroristii de la Stat Islamic au lansat un nou atac asupra orasului sirian Kobane

Grupul terorist Stat Islamic SI) a lansat luni seara o noua ofensiva in orasul kurd sirian Kobane, dupa ce a comis doua atacuri sinucigase cu masina-capcana in nordul localitatii, a anuntat un.

Grupul terorist Stat Islamic a trimis forte suplimentare in jurul orasului sirian Kobane

Organizatia terorista Stat Islamic a trimis efective suplimentare in jurul orasului sirian Kobane, aflat la frontiera cu Turcia, in eforturile de a-l ocupa in totalitate, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP .

Siria: Tanara acuzata de adulter, omorata cu pietre de grupul Stat Islamic (VIDEO)

O tanara acuzata de adulter a fost omorata cu pietre de tatal sau si de membri ai grupului terorist Stat Islamic, in centrul Siriei, conform unei inregistrari video postata pe YouTube, relateaza.

Organizatia terorista Stat Islamic a trimis forte suplimentare in jurul orasului sirian Kobane

Organizatia terorista Stat Islamic a trimis efective suplimentare in jurul orasului sirian Kobane, aflat la frontiera cu Turcia, in eforturile de a-l ocupa in totalitate. Au fost trimisi combatanti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )