Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania de consultanta IHS: Statul Islamic poate obtine 800 milioane dolari din vanzarea petrolului

B1 B1,
Compania de consultanta IHS: Statul Islamic poate obtine 800 milioane dolari din vanzarea petrolului

Grupul jihadist Statul Islamic poate obtine 800 de milioane dolari pe an din exploatarea petrolului, potrivit estimarilor companiei de consultanta IHS, citata de AFP. Gruparea terorista Stat Islamic este capabila. continuă pe B1

Grupul terorist Stat Islamic poate obtine 800 de milioane de dolari din vanzarea petrolului

Grupul terorist Stat Islamic, care ocupa regiuni din Irak si Siria, poate obtine 800 de milioane de dolari pe an din exploatarea petrolului, conform estimarilor companiei de consultanta IHS. Gruparea.

Statul Islamic continua atrocitatile in zonele pe care le controleaza. O femeie si un barbat, ucisi cu pietre pentru adulter

O tanara acuzata de adulter a fost ucis cu pietre de catre tatal sau jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic in centrul Siriei, potrivit unui videoclip postat marti pe YouTube. Uciderea tinerei a avut loc in august sau septembrie intr-o zona rurala din estul provinciei Hama, controlata de Statul Islamic, potrivit OSDH.

Seful politiei britanice: Cinci britanici se alatura saptamanal grupului Statul Islamic

Cel putin cinci britanici pleaca in fiecare saptamana in Irak sau in Siria pentru a intra in randurile gruparii Statul Islamic SI), a afirmat marti seful politiei britanice, Bernard Hogan-Howe, citat.

Tony Abbott si Barack Obama, amenintati de un adolescent australian care s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Un adolescent australian care s-a alaturat gruparii Statul Islamic l-a amenintat, intr-o inregistrare video, pe premierul Australiei, Tony Abbott si pe presedintele Statelor Unite, Barack Obama, relateaza BBC.

VIDEO O siriana acuzata de adulter a fost ucisa prin lapidare de tatal sau si de jihadistii din Statul Islamic

O tanara femeie acuzata de adulter a fost lapidata de tatal sau si de jihadistii grupului Statul Islamic SI) in centrul Siriei, potrivit unei inregistrari postate marti pe YouTube, scrie AFP.

Gruparea Statul Islamic a lansat un nou atac asupra orasului Kobane

O noua ofensiva a avut ieri seara loc in orasul kurd sirian Kobane din partea organizatiei fundamentaliste Statul Islamic SI), dupa ce aceasta a comis doua atacuri sinucigase cu masina capcana in nordul localitatii, a anuntat un ONG, citat de France Presse.

Statul Islamic isi hraneste si doteaza califatul pe banii americanilor

In mainile jihadistilor au ajuns pachete cu alimente, medicamente si echipament medical, clinici de prim ajutor - toate trimise de americani pentru populatia civila prinsa in razboiul declansat de Statul Islamic in Irak si Siria. Mai mult, retelele locale de distribuire a acestor ajutoare au pe statele de plata membri ai gruparii teroriste.

Statul Islamic: atacul asupra radacinilor spirituale ale Europei

Analistii serviciilor de informatii si ai celulelor de lupta impotriva terorismului se concentreaza acum pe descifrarea simbolicii foarte complexe transmise de organizatia terorista Statul Islamic. Foarte interesante sunt rezultatele, in masura in care ele pot fi comunicate public, deoarece trimit la o simbolistica extrem de elaborata, cu radacini perfect identificabile in istoria civilizatiei noastre.

Sute de kosovari albanezi, a caror independenta a fost sprijinita de Occident, lupta acum alaturi de Statul Islamic

Valon si Musli sunt doi tineri din Kosovo care au ales recent sa se alature gruparii jihadiste Statul Islamic pentru bani. Peste 150 de albanezi kosovari, a caror religie este predominant islamista, au inceput sa lupte in Irak impotriva coalitiei occidentale, cea care ii ajuta in urma cu 7 ani sa isi obtina independenta.

Statul Islamic si-ar pregati piloti pentru a zbura la bordul avioanelor de lupta capturate

Pilotii irakieni care s-au alaturat recent gruparii Statul Islamic ar pregati in secret militantii jihadisti sa zboare la bordul unor avioane de lupta capturate, informeaza Observatorul sirian pentru Drepturile Omului SOHR), potrivit BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )