Libnet.ro
UNICEF

10:00

GSP: Angajatii Telekom Sport au fost anuntati prin mail ca vor fi concediati. Ce spune conducerea Telekom

Hotnews Hotnews,
 GSP: Angajatii Telekom Sport au fost anuntati prin mail ca vor fi concediati. Ce spune conducerea Telekom

Mai multi angajati ai postului TV Telekom Sport au primit mail-uri in aceasta dimineata din partea sindicatului in care au fost instiintati ca vor fi concediati, scrie GSP. Mail-urile contin mai multe tabele cu posturile restructurate, dar si numarul exact de oameni care urmeaza sa fie disponibilizati: in total 130 de posturi, scrie publicatia. Contactati de HotNews. ro, oficialii Telekom Romania au spus ca sunt in negocieri cu sindicatele in legatura cu cei 692 de angajati care vor fi concediati, iar ca in privinta canalelor Telekom Sport, acestea vor continua sa difuzeze continut sportiv si emisiuni tematice. continuă pe Hotnews

TOTI angajatii Telekom Sport vor fi CONCEDIATI

Restructurari masive la postul de televiziune Telekom Sport. Angajatii postului de televiziunea au fost anuntati in aceasta dimineata ca urmeaza sa fie dati afara, printr-un mail din partea sindicatului, scrie GSP. ro.

Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara

S-au anuntat concedieri masive, la un post de televiziune din Romania. Angajatii au fost anuntati pe mail ca sunt dati afara. Acum, se anunta un proces. Concedieri masive, la un post de televiziune din Romania TelekomSport, postul de sport al celor de la Telekom Romania, a restructurat mai multe pozitii din statia TV. Angajatii au .

Marturia lui nea Vasile, sotul femeii care a facut infarct dupa ce a fost pacalita prin metoda Accidentul: Bai, tataie, uite, eu sunt la spital. A iesit afara, a stat pe banca si a facut infarct

O femeie de 64 de ani, din judetul Vaslui, a murit in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce un escroc a anuntat-o prin telefon ca nepotul ei de 16 ani a suferit un accident de munca si are nevoie de 20. 000 de.

O femeie de 64 de ani a facut infarct si A MURIT dupa ce a fost inselata prin metoda Accidentul

O femeie de 64 de ani din localitatea vasluiana Deleni a murit, dupa ce a fost sunata de persoane necunoscute care i-au spus ca nepotul ei ar fi suferit un accident si ca trebuie sa plateasca 200 de milioane de.

Vaslui: O femeie de 64 de ani a facut infarct si a murit dupa ce a fost inselata prin metoda Accidentul

O femeie de 64 de ani din localitatea vasluiana Deleni a murit, dupa ce a fost sunata de persoane necunoscute care i-au spus ca nepotul ei ar fi suferit un accident si ca trebuie sa plateasca 200 de milioane de lei pentru operatie. Sotul femeii spune ca acesteia i s-a facut rau si a facut infarct.

Situatie revoltatoare in Vaslui! O batrana a facut infarct dupa ce a fost pacalita prin metoda Accidentul

O femeie de 64 de ani, din Vaslui, a facut infarct si a murit dupa ce a fost sunata de un individ care a mintit-o folosind metoda Accidentul. Batranei i s-a spus ca nepotul ei a facut un accident .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )