Libnet.ro
UNICEF

19:45

Guatemala urmeaza exemplul SUA si isi transfera ambasada din Israel la Ierusalim

Adevărul Adevărul,
Guatemala urmeaza exemplul SUA si isi transfera ambasada din Israel la Ierusalim

Guatemala a inaugurat miercuri, la Ierusalim, noua sa ambasada in Israel, urmand exemplul Statelor Unite, un demers care reprezinta o ruptura diplomatica si care ii infurie pe palestinieni, au constatat jurnalisti AFP. continuă pe Adevărul

SUA isi deschid ambasada la Iersualim

Statele Unite isi inaugureaza astazi, la Ierusalim, Ambasada in Israel, realizand promisiunea controversata a presedintelui Donald Trump, riscand sa atraga furia palestinienilor, care ar putea sa protesteze in masa pe teritoriile lor, mai ales in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Statele Unite si-au mutat ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Statele Unite si-au mutat ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, luni, in cadrul unei ceremonii la care presedintele american, Donald Trump, nu a fost prezent. Fiica sa Ivanka si secretarul american al.

George Soros isi inchide fundatia din Ungaria

Confruntata cu un mediu politic si juridic din ce in ce mai ostil in Ungaria, Fundatia pentru o Societate Deschisa a miliardarului american de origine maghiara George Soros isi muta operatiunile si.

Mama actorului Ethan Hawke isi vinde casa din Romania

Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, isi vinde casa pe care o are in Dealu Mare, judetul Buzau. in acest sens, femeia a angajat chiar si un agent imobiliar din Buzau, care sa se ocupe de vanzare si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )