Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guinot a lansat AGE SUMMUM imunizare anti-age. Cea mai noua abordare in tratarea efectelor imbatranirii tenului

ADPM ADPM,
Guinot a lansat AGE SUMMUM imunizare anti-age. Cea mai noua abordare in tratarea efectelor imbatranirii tenului

Expertii Guinot au apelat la imunologie pentru a duce abordarea anti-age intr-o directie superioara, dezvoltand conceptul Age Summum, ce a fost lansat in premiera in Romania, la Institutul Guinot din Bucuresti Calea Dorobantilor 116-122). continuă pe ADPM

LIBERALIZAREA PIETEI ENERGIEI Diferenta intre Pretul din Serviciul Universal si cea mai mica oferta din piata

Conform unui Ordin recent al ANRE, furnizorii sunt obligati sa trimita 3 oferte catre portofoliu propriu de consumatori casnici din Serviciul Universal. Aceste oferte sunt exclusiv ofertele proprii ale furnizorului actual, una dintre acestea fiind in fapt pretul de Serviciu Universal pe care consumatorii il achita deja de la 1 ianuarie 2021. Acesta practica impusa prin legislatia secundara din Romania, conform analizelor efectuate de Asociatia Energia Inteligenta in randul consumatorilor induce ideea ca in urma alegerii unei dintre ofertele primite consumatorul va beneficia de cea mai mica oferta din piata existenta la acel moment.

Sondaj. Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei

Presedintele Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei, potrivit rezultatele sondajului sociologic Vox Populi: Anul 2020 in opinia populatiei din Republica Moldova, transmite IPN.

Motorola anunta g9 power, telefonul sau cu cea mai puternica baterie

Noul dispozitiv, disponibil acum si in Romania, ofera cea mai puternica baterie de pe un smartphone Motorola: 6000 mAh.

Romanii au cumparat anul trecut 1,7 milioane de televizoare. Care a fost pretul mediu si cea mai cautata diagonala

Intr-un an 2020 in care vanzarile au scazut puternic in multe domenii, romanii au continuat sa cumpere televizoare in ritm alert si totalul anului trecut a fost de 1,7 milioane de unitati. Cea mai cautata diagonala a fost 43 de inci, dar au crescut puternic vanzarile la TV-urile de peste 80 de inci, iar pretul mediu al unui televizor nou a fost de 1. 270 lei, a spus pentru HotNews. ro, Victor Armaselu de la Samsung Romania.

Ministrul Energiei: La Cernavoda, cea mai mare provocare este resursa umana. Oamenii se instruiesc aici, apoi pleaca in alte tari

Cea mai mare problema a sectorului nuclear din Romania este resursa umana, in conditiile in care oamenii se instruiesc la centrala de la Cernavoda, apoi pleaca in alte tari, a afirmat, luni, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Liberalizarea pietei energiei Care este diferenta intre pretul din serviciul universal si cea mai mica oferta a furnizorului actual

Asociatia Energia Inteligenta a analizat preturile dintre serviciul universal si pretul din cea mai mica oferta a actualilor furnizori de energie, care au statut si de furnizori de ultima instanta ENEL, CEZ, Electrica, E. in urma analizei a observat ca exista o diferenta mica intre pretul de Serviciul Universal si pretul din cea mai mica oferta a furnizorului actual, cu o singura exceptie ENEL. Ce face ca ENEL sa fie atat de diferit fata de restul furnizorilor din Serviciul Universal?.

Ce sta in spatele fricilorcare ne dau peste cap viata. Cea mai toxica temere cu care ne confruntam

Fricile de care suferim sunt mostenite de la parinti sau dobandite de-a lungul anilor din familie sau anturaj, iar pana cand nu sunt constientizate si eliminate, ne vor bulversa atat viata personala, cat si pe cea profesionala.

Aceasta este cea mai mica masina electrica. Cat costa si cine a produs-o

Viitorul trebuie sa devina verde si oamenii incep sa-si achizitioneze o masina electrica. Asa ca tot mai multi producatori de masini au inceput sa-si indrepte productiile catre.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )