Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gusa: Ma voi reinscrie in PSD dupa ce voi schimba conducerea. PSD nu se poate reforma cu Viorica Dancila

Hotnews Hotnews,
 Gusa: Ma voi reinscrie in PSD dupa ce voi schimba conducerea. PSD nu se poate reforma cu Viorica Dancila

Cozmin Gusa, exclus marti din PSD, dupa doar doua saptamani de cand a anuntat intrarea in partid, sustine ca se va reinscrie in PSD, dupa ce va schimba conducerea partidului. El spune ca PSD nu se poate reforma cu Viorica Dancila in functia de presedinte. continuă pe Hotnews

Cad capete in PSD, dupa primul tur de alegeri. Lia Olguta Vasilescu, prima victima: Nu poti castiga cu o proasta!

Viorica Dancila ia primele masuri, dupa rezultatele slabe din primul tur al alegerilor prezidentiale. Cad si primele capete, dupa cum s-a aflat, pana acum doar pe surse. Este vorba despre Lia Olguta Vasilescu, cea care era sef de campanie a actualului lider PSD. UPDATE: La finalul sedintei, Viorica Dancila a aparut alaturi de Claudiu Manda .

A inceput ziua cutitelor lungi in PSD dupa scorul din primul tur al prezidentialelor.Liderii social-democrati iau decizii importante

A inceput ziua cutitelor lungi in PSD dupa scorul din primul tur al prezidentialelor. Liderii PSD din teritoriu care nu au obtinut rezultate bune duminica risca sa ramana fara functii, spune.

Cozmin Gusa, exclus din PSD

Cozmin Gusa a fost exclus, marti, din PSD, in urma votului dat in CEX, dupa doar 3 saptamani de la revenirea in partid. Stire in curs de actualizare .

Primarul Bacaului, exclus din PSD dupa ce a spus ca unii pesedisti sunt jenati ca trebuie sa o sustina pe Dancila: Daca spui adevarul esti dat afara. Metoda executiilor staliniste continua

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD in sedinta Comitetului Executiv de marti, afirma ca metoda executiilor staliniste continua in partid si dupa plecarea lui Liviu Dragnea si ca daca spui adevarul esti dat afara, fie ca deranjezi conducerea locala, fie ca deranjezi conducerea centrala. Primarul Bacaului, care in luna mai a cerut demisia Vioricai Dancila si a Guvernului, afirma, luni, ca exista pesedisti care se simt jenati de faptul ca trebuie sa o sustina pe Viorica Dancila.

SURSE: Ce masuri se vor lua in sedinta CEX a PSD dupa primul tur de alegeri

Liderii judeteni PSD si conducerea centrala se intalnesc marti, la sediul central al partidului, int.

Reactie din PSD dupa rezultatele alegerilor prezidentiale: Stanga nu poate fi distrusa oricat de mare e disperarea

Serban Nicolae a transmis un mesaj pe contul de Facebook, imediat dupa alegerile prezidentiale. Senatorul PSD le-a multumit celor care au ales sa voteze cu PSD in turul intai al alegerilor.

Liviu Dragnea A RENUNTAT la MUSTATA! Cum a ajuns sa arate fostul lider al PSD, dupa 6 LUNI de iNCHISOARE (VIDEO)

Liviu Dragnea a adus, in aceasta dimineata, cu duba la Curtea Suprema. Fostul sef PSD a fost vazut, acum, pentru prima data dupa ce a fost incercerat la finalul lunii mai. in imagini se poate.

Purtatorul de cuvant al PSD, dupa ce Dancila a intrat in turul 2: Speram ca acest subiect cu Diaspora sa fie inchis si sa avem aprecieri de la romanii din strainatate

Purtatorul de cuvant al PSD Valeriu Steriu a declarat, luni, dupa prezenta la vot istorica a romanilor din strainatate, ca spera ca subiectuil Diaspora sa fie inchis. Steriu a spus ca legea care a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )