Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primarul Bacaului, exclus din PSD dupa ce a spus ca unii pesedisti sunt jenati ca trebuie sa o sustina pe Dancila: Daca spui adevarul esti dat afara. Metoda executiilor staliniste continua

Hotnews Hotnews,
 Primarul Bacaului, exclus din PSD dupa ce a spus ca unii pesedisti sunt jenati ca trebuie sa o sustina pe Dancila: Daca spui adevarul esti dat afara. Metoda executiilor staliniste continua

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD in sedinta Comitetului Executiv de marti, afirma ca metoda executiilor staliniste continua in partid si dupa plecarea lui Liviu Dragnea si ca daca spui adevarul esti dat afara, fie ca deranjezi conducerea locala, fie ca deranjezi conducerea centrala. Primarul Bacaului, care in luna mai a cerut demisia Vioricai Dancila si a Guvernului, afirma, luni, ca exista pesedisti care se simt jenati de faptul ca trebuie sa o sustina pe Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

Primarul Bacaului, dupa ce a fost exclus din PSD: in partid, daca spui adevarul, esti dat afara

Cosmin Necula, primarul Bacaului, a avut o prima reactie pe pagina sa de Facebook, dupa ceComitetului Executiv National al PSD a cerut excluderea sa din partid, marti seara. in campania electorala.

Cozmin Gusa, exclus din PSD

Cozmin Gusa a fost exclus, marti, din PSD, in urma votului dat in CEX, dupa doar 3 saptamani de la revenirea in partid. Stire in curs de actualizare .

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. Declaratii in exclusivitate la Antena 3

Cozmin Gusa a fost exclus, marti, din PSD, in urma votului dat in CEX, dupa doar 3 saptamani de la revenirea in partid. Stire in curs de actualizare .

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. El revenise in partid exact cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV Dancila: Modul in care s-a raportat la PSD nu a fost corect (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a lui Cozmin Gusa. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru.

Reactie din PSD dupa rezultatele alegerilor prezidentiale: Stanga nu poate fi distrusa oricat de mare e disperarea

Serban Nicolae a transmis un mesaj pe contul de Facebook, imediat dupa alegerile prezidentiale. Senatorul PSD le-a multumit celor care au ales sa voteze cu PSD in turul intai al alegerilor.

Gusa: Ma voi reinscrie in PSD dupa ce voi schimba conducerea. PSD nu se poate reforma cu Viorica Dancila

Cozmin Gusa, exclus marti din PSD, dupa doar doua saptamani de cand a anuntat intrarea in partid, sustine ca se va reinscrie in PSD, dupa ce va schimba conducerea partidului. El spune ca PSD nu se poate reforma cu Viorica Dancila in functia de presedinte.

Cozmin Gusa, dupa excluderea din PSD: Eu mi-am atins scopul, acela de a impiedica accederea lui Dan Barna in turul doi

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gusa, exclus din PSD in sedinta de luni a conducerii partidului, dupa doar doua saptamani de cand se alaturase formatiunii, a declarat intr-o interventie la Antena 3 ca nu il surprinde decizia si ca obiectivul sau, acela de a bloca intrarea in turul doi al prezidentialelor a candidatului USR PLUS Dan Barna, a fost atins.

CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

CTP a avut o reactie naucitoare, dupa scnadalul Dancila Manda din PSD, dupa ce cel din urma a jignit-o. Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este sefa de campanie a liderului PSD. CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD Gazetarul CTP a intrat, in direct, .

Primarul Bacaului face acuzatii dupa ce a a fost exclus din partid: in PSD, daca spui adevarul esti dat afara. Legea pumnului in gura nu este o explicatie acceptabila

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a transmis un mesaj dur la adresa PSD dupa ce a fost exclus din partid. Edilul a scris pe Facebook, marti seara, ca in PSD, daca spui adevarul esti dat afara si a vorbit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )