Libnet.ro
UNICEF

11:15

Guvernantii spun ca nu au fost invitati la dezbaterea privind legea carantinarii

România Liberă România Liberă,
Guvernantii spun ca nu au fost invitati la dezbaterea privind legea carantinarii

Guvernul precizeaza ca nici premierul Ludovic Orban si nici ministrii din Cabinet nu au primit vreo . continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu, decizie cu privire la legea carantinarii si izolarii: Nu putem accepta!

Marcel Ciolacu a facut o declaratie de presa la sediul din Soseaua Kiseleff, cu privire la legea carantinarii si izolaraii. Liderul PSD sustine ca acest act normativ este unul prost, iar social-democratii nu pot accepta o astfel de lege.

Robert Cazanciuc (PSD): Legea carantinarii este proasta si nu protejeaza pe nimeni

Senatorul PSD si presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanaciu, a declarat ca legea carantinarii si izolarii este una proasta si care nu protejeaza pe nimeni, in cadrul unei conferinte de presa la sediul PSD.

Guvernul, replica pentru PSD: Premierul Ludovic Orban si membrii Cabinetului nu au fost invitati sa participe la dezbaterile asupra legii care priveste carantina si izolarea

Guvernul sustine ca nici premierul Ludovic Orban si nici alti membri ai Cabinetului nu au fost invitati in Parlament sa participe la dezbaterile pe legea carantinei si izolarii. Membrii executivului isi.

Legea carantinarii intra in dezbaterea Senatului Votul final programat sambata

Proiectul de lege privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic intra vineri in dezbaterea comisiilor de specialitate ale Senatului. Presedintele interimar al camerei superioare, Robert Cazanciuc a anuntat ca a convocat o sesiune extraordinara iar votul final pe proiect ar putea sa fie sambata.

Ion Cristoiu, despre legea carantinarii si izolarii: Produsul unei minti bolnave!

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu a criticat in termeni duri intalnirea dintre Marcel Ciolacu si Raed Arafat, dar si atitudinea liderului PSD fata de legea privind carantinarea si izolarea persoanelor cu risc epidemiologic.

Dr. Adina Alberts, despre legea carantinarii: Nicolae Ceausescu ar fi ras cu lacrimi

Dr. Adina Alberts a criticat dur proiectul de lege a carantinarii si izolarii, intr-o postare pe Facebook, si a comparat proiectul legislativ cu o lege a nationalizarii.

Cum explica PSD amanarea votului privind legea carantinei si izolarii: Un proiect de lege de o asemenea importanta nu poate fi expediat fara o dezbatere serioasa

Reprezentantii PSD vin cu precizari dupa ce, la solicitarea lor, votul din Senat asupra legii privind carantina si izolarea a fost amanat pentru luni dimineata. intr-o postare pe pagina de Facebook a partidului,.

Guvernul se apara si spune ca nici premierul si nici ministrii nu au fost chemati in Parlament pentru legea carantinei

Guvernul raspunde acuzatiilor PSD si spune ca nici premierul Ludovic Orban si nici ministrii nu au fost chemati in Parlament la dezbateri privind legea care reglementeaza carantina si izolarea.

Comisia juridica din Senat reia dezbaterile privind legea carantinei Orban: Cazanciuc isi critica practic propriii colegi de partid, pentru ca ei au modificat legea in Camera Deputatilor

Comisia juridica a Senatului urmeaza sa reia, luni, dezbaterile asupra proiectului de lege privind carantinarea si izolarea. Sambata, forul a decis, la solicitarea reprezentantilor PSD, amanarea pana luni a dezbaterilor asupra acestui proiect de lege.

Replica Guvernului pentru Ciolacu: Premierul si ministrii nu au fost invitati la dezbaterile din Parlament

Guvernul a anuntat ca premierul, ministrul Justitiei si cel al Sanatatii sunt gata sa vina in fata Parlamentului, daca sunt sunt invitati oficial, o astfel de decizie nefiind luata pana acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )