Libnet.ro
UNICEF

13:00

Guvernul: Acuzatiile presedintelui Iohannis privind pesta porcina - lipsite de temei

Antena3 Antena3,
Guvernul: Acuzatiile presedintelui Iohannis privind pesta porcina - lipsite de temei

Guvernul sustine ca presedintele Klaus Iohannis exploateaza politic situatia provocata de pesta porcina africana si precizeaza ca a luat si va continua sa ia toate masurile necesare pentru controlul si. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, reactie privind pesta porcina africana

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana. Redam mai jos continutul integral al.

Guvern: Iohannis sa nu mai exploateze politic situatia privind pesta porcina africana

Guvernul Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca exploateaza politic criza pestei porcine africane si da asigurari ca a luat si ia toate masurile necesare pentru controlul si combaterea.

Previziuni sumbre privind PESTA PORCINA. Presedintele Romalimenta: S-ar putea ca pagubele sa ajunga la miliarde de euro si cresterea porcului in Romania sa dispara pentru urmatorii 20 de ani

Sorin Minea, presedinte Romalimenta, avertizeaza ca efectele pestei porcine ar putea duce la disparitia cresterii porcului in tara noastra pentru rumatorii 20 de ani. Totodata, Minea spune ca se asteapta.

Iohannis: Cheltuielile din fondul de rezerva pe care Guvernul le-a facut pentru pesta porcina sunt zero / Executivul nu face dect un exercitiu cinic de manipulare

Presedintele Klaus Iohannis cere din nou Guvernului sa ia masuri in cazul crizei pestei porcine africane, calificand drept un exercitiu cinic de manipulare explicatiile reprezentantilor executivului potrivit carora seful statului este responsabil de intarzierea despagubirilor pentru ca blocheaza rectificarea bugerara. Ministrul finantelor afirma ca fondul de rezerva este zero deoarece fondurile au fost cheltuite pentru situatiile de calamitate, inclusiv pentru pesta porcina. in realitate, cheltuielile din fondul de rezerva pe care Guvernul le-a facut pentru pesta porcina africana sunt zero, sustine presedintele.

Iohannis reclama ca Guvernul nu a dat niciun leu din fondul de rezerva pentru pesta porcina

Presedintele Klaus Iohannis face din nou apel la autoritati sa aduca sub control pesta porcina africane si atrage atentia ca Guvernul nu a alocat bani din fondul de rezerva pentru a gestiona situatia, in ciuda spuselor ministrului finantelor.

Muresan:Am cerut oficial 110 milioane de euro din Bugetul UE pentru fermierii afectati de pesta porcina. Conditia e ca Guvernul sa stopeze raspandirea

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat, joi, ca a solicitat oficial, in Parlamentul European, 110 milioane de euro din bugetul Uniunii Europene pentru a ajuta fermierii romani afectati de pesta porcina. Acesta a avertizat, insa, ca banii vor fi primiti numai in cazul in care autoritatile romane vor declansa procedurile de stopare a raspandirii virusului.

Pesta porcina, o epidemie greu de controlat

Ultima situatie privind cazurile de pesta porcina africana, data publicitatii de Petre Daea, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, arata ca zece judete au fost afectate si in alte doua exista suspiciuni privind exis-tenta acestei boli.

Se poate consuma carnea unui porc infestat cu PESTA PORCINA? Ce PERICOL MAJOR reprezinta epidemia care a cuprins toata Romania

Pesta porcina s-a raspandit cu repeziciune in Romania. Multi dintre gospodari prefera sa sacrifice decat sa piarda animalele in cazul in care un focar de pesta porcina africana este confirmat in aprop.

Ce se intampla daca un om consuma carne de porc infestata cu pesta porcina. Declaratia unui cunoscut medic veterinar

Sorin Minea, un cunoscut medic veterinar, care e implicat de ani de zile in industria alimentara, a oferit la Antena 3 mai multe detalii despre pesta porcina africana si care sunt efectele ei. Pesta porcina.

Dupa pesta porcina, o noua boala ameninta Romania: Pesta Micilor Rumegatoare. Masuri de prevenire

Dupa ce pesta porcina a pus stapanire pe numeroase judete din tara si a dus la uciderea a sute de mii de animale, o noua boala ameninta tara: Pesta Micilor Rumegatoare PMR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )