Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pesta porcina, o epidemie greu de controlat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pesta porcina, o epidemie greu de controlat

Ultima situatie privind cazurile de pesta porcina africana, data publicitatii de Petre Daea, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, arata ca zece judete au fost afectate si in alte doua exista suspiciuni privind exis-tenta acestei boli. continuă pe Ziarul Bursa

REVOLTATOR! Porci morti surprinsi pe raul Mures in plina EPIDEMIE DE PESTA PORCINA (FOTO)

Cadavrul unui porc care plutea in plina epidemie de pesta porcina africana pe raul Mures, in apropiere de Arad, a fost ridicat miercuri de pompieri. Lesul a fost preluat ulterior de DSVSA, care a.

Dupa pesta porcina, o noua boala ameninta Romania: Pesta Micilor Rumegatoare. Masuri de prevenire

Dupa ce pesta porcina a pus stapanire pe numeroase judete din tara si a dus la uciderea a sute de mii de animale, o noua boala ameninta tara: Pesta Micilor Rumegatoare PMR).

Inventivitatea infractorilor: veterinari falsi, in halate albe, au luat porcii oamenilor din zone in care nu a ajuns inca pesta porcina

Pesta porcina le-a dat idei escrocilor. in Dambovita s-au inregistrat cazuri de oameni imbracati in alb si cu masti la gura, care au venit sa le ia porcii localnicilor pentru o presupusa efectuare a unor teste medico-veterinare, fiindca ar fi aparut in sat temutul virus al pestei porcine.

Presedinte ANSVSA: 781 de focare de pesta porcina, in zece judete; este cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Geronimo Raducu Branescu, a anuntat, miercuri, ca s-au inregistrat 781 de focare de pesta porcina, in zece judete, peste 120. 000 de porci fiind deja sacrificati. Este cea mai grava boala a animalelor de dupa al Doilea Razboi Mondial, a spus Geronimo Raducu Branescu.

Un fermier acuza: in 2016 am sesizat Presedintia si Ministerul Agriculturii ca vin porcii mistreti din Ucraina bolnavi de pesta porcina si tara va fi condamnata

Atat Presedintia, cat si Ministerul Agriculturii au fost avertizati din anul 2016 ca vin porcii mistreti din Ucraina bolnavi de pesta porcina si Romania va fi condamnata, insa ideea nu a avut niciun ecou, atrage atentia directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici, Dimitrie Musca, potrivit Agerpres.

Seful ANSVSA: Exista 781 de focare de pesta porcina africana. Peste 123.000 au fost UCISI (FOTO)

Geronimo Branescu, seful ANSVSA, a declarat ca de laconfirmarea primului focar de pesta porcina pana in prezent au fost ucisi 123. 411 porci. Exista 781 de focare, in 10 judete. 165 de localitati sunt.

Seful ANSVSA: Exista 781 de focare de pesta porcina africana. Peste 123.000 de porci au fost UCISI pana acum (FOTO)

Geronimo Branescu, seful ANSVSA, a declarat ca de laconfirmarea primului focar de pesta porcina pana in prezent au fost ucisi 123. 411 porci. Exista 781 de focare, in 10 judete. 165 de localitati sunt.

Klaus Iohannis, reactie privind pesta porcina africana

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa adopte de urgenta masurile pentru stoparea cresterii numarului focarelor de pesta porcina africana. Redam mai jos continutul integral al.

Adevarul despre pesta porcina. Date naucitoare de la Uniunea Europeana despre ce se intampla in Romania

Radu Tudor a prezentat, marti, la Punctul de intalnire, harta cu judetele afectate de pesta porcina. Cele mai multe judete in care boala lovit se afla in estul si sud-estul Romaniei, insa si in.

Petre Daea: in Romania, nu exista niciun specialist in pesta porcina africana! Pana acum au fost sacrificati peste 120.000 de porci

Dezvaluire socanta a ministrului Agriculturii! Pe cand focarul de pesta porcina se intinde in aproape toata tara, Petre Daea a spus, marti, ca la noi in tara nu exista specialisti care sa trateze o.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )