Libnet.ro
UNICEF

16:00

Guvernul adopta bugetul pentru anul viitor

Antena3 Antena3,
Guvernul adopta bugetul pentru anul viitor

Guvernul adopta, in sedinta de miercuri, bugetul pe 2018. Daca va primi aprobarea Executivului, bugetul pentru anul viitor va intra in dezbaterea Parlamentului. Consiliul economic si social a dat. continuă pe Antena3

Guvernul ingheata angajarile pentru anul viitor

Executivul va ingheta angajarile in administratia publica anul viitor. Proiectul de buget pentru 2018 prevede ca, de la 1 ianuarie, la doua posturi vacantate, va fi permisa o singura.

Proiectul de buget pentru anul viitor, adoptat de Guvern

Proiectul de buget pentru anul viitor a fost aprobat in sedinta de Guvern de astazi, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Vesti proaste pentru romani! E oficial: Guvernul a decis sa nu acorde nici anul viitor tichete cadou si indemnizatii de vacanta

Guvernul a decis sa nu acorde nici anul viitor tichete cadou si indemnizatii de vacanta, iar angajarile in administratia publica vor fi permise doar cu regula 1 la 2, respectiv la doua.

Florin Jianu: Guvernul nu este interesat de preventie; anul viitor, se mizeaza pe o crestere semnificativa a veniturilor din amenzi

Legea preventiei, puternic mediatizata in perioada campaniei electorale si mult asteptata de mediul de afaceri a fost, in sfarsit, adoptata de Parlament. Insa, inainte de adoptare, parlamentarii au avit grija sa o faca inovensiva! Actul normativ nu.

Cine face asta in ziua de Sfantul Nicolae va avea noroc de bani tot anul viitor

Exista numeroase traditii legate de ce trebuie sa faci de Sfantul Nicolae pentru a avea noroc in anul ce urmeaza. in unele zone ale tarii,.

Spatiile verzi din Focsani, intretinute de anul viitor de o firma specializata. Cati bani va cheltui municipalitatea pentru acest serviciu

Directia de Dezvoltare si Servicii Publice Focsani va incheia un contract pentru o erioada de patru ani cu o firma din domeniu.

Anul viitor, investitiile vor reprezenta 4,2% din PIB

Investitiile vor reprezenta 4,2% din PIB, potrivit proiectului de buget pe anul 2018, iar tara noastra va avea parte de un boom economic, a afirmat, ieri, la Bistrita, vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )