Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a adoptat noile masuri restrictive: Masca poate fi obligatorie in spatiile deschise aglomerate, iar terasele vor avea program redus

Adevărul Adevărul,
Guvernul a adoptat noile masuri restrictive: Masca poate fi obligatorie in spatiile deschise aglomerate, iar terasele vor avea program redus

Guvernul a adoptat, miercuri, o Hotarare privind noile masuri de restrictie care vor intra in vigoare in perioada urmatoare. Hotararea vine in completarea Hotararii de prelungire a starii dealerta. continuă pe Adevărul

DOCUMENT. Masca devine obligatorie si in spatiile deschise, in Bucuresti. Restrictii de ULTIMA ORA pentru Capitala

Premierul Ludovic Orban a semnat un ordin prin care masca devine obligatorie inclusiv in anumite spatii deschise din Bucuresti. Alte masuri anuntate de Grupul de Comunicare Strategica includ inchiderea teraselor dupa ora 23. Masurile vor intra in vigoare incepand cu 1 august.

inca un judet din Romania revine la masuri stricte. Masca de protectie obligatorie in aer liber si program limitat la terase

Inca un judet ia masuri stricte dupa criza provocata de coronavirus. in Arges, cetatenii vor fi obligati sa poarte masca de protectie in aer liber. Persoanele cu varste de peste cinci ani sunt obligate sa poarte masca de protectie in spatiile publice deschise, daca se formeaza grupuri mai mari de doi indivizi.

Primul judet in care masca devine obligatorie pe strada. Se intampla de maine

Autoritatile din judetul Arges se pregatesc sa impuna o masura foarte dura pentru impiedicarea raspandirii coronavirusului. Cetatenii din judet vor fi obligati sa poarte masca de protectie chiar si pe strada! Situatia va fi ingreunata de canicula de-afara. Locuitorii din judetul Arges, obligati sa poarte masca de protectie si pe strada Masca de protectiedevine obligatorie .

NOI MASURI RESTRICTIVE IN STARE DE ALERTA: Masca de protectie, obligatorie in spatiile exterioare aglomerate?

Masura ar urma sa fie dispusa de autoritatile locale, in functie de situatia epidemiologica din fiecare zona Limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 august, a anuntat, ieri, premierul Ludovic Orban.

Noile masuri, pline de neclaritati! Oamenii spun ca nu legislatia e cheia, ci educatia: Bunul simt nu se stabileste prin lege!

Noile restrictii propuse de autoritatile de la Bucuresti, baga in ceata romanii. Nimeni nu stie precis ce inseamna spatii aglomerate si nici cand ai exact ar trebui sa poarte masca de protectie. Ar fi indicat sa se poarte tot timpul, spun unii dintre ei. Propunerile comitetului national pentru situatii de urgenta urmeaza sa fie dezbatute si aprobate astazi in sedinta de Guvern de la ora 18.

Arges, primul judet in care masca devine obligatorie in spatiile deschise

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Arges a decis, marti, ca masca de protectie este obligatorie pentru toti locuitorii de peste 5 ani, in toate spatiile inchise publice si private si in aer liber, acolo unde sunt mai mult de doua persoane. Masura intra in vigoare miercuri dimineata, scrie g4media.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )