Libnet.ro
UNICEF

06:15

NOI MASURI RESTRICTIVE IN STARE DE ALERTA: Masca de protectie, obligatorie in spatiile exterioare aglomerate?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NOI MASURI RESTRICTIVE IN STARE DE ALERTA: Masca de protectie, obligatorie in spatiile exterioare aglomerate?

Masura ar urma sa fie dispusa de autoritatile locale, in functie de situatia epidemiologica din fiecare zona Limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 august, a anuntat, ieri, premierul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Noi masuri de restrictie aprobate in sedinta de Guvern: Masca de protectie, obligatorie in spatiile publice deschise, in conditii stabilite de autoritatile locale. Se limiteaza programul teraselor (VIDEO + DOCUMENT INTEGRAL)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a prezentat, miercuri seara, noile masuri privind limitarea raspandirii noului coronavirus, propuse de Comitetul National pentru Stuatii de.

Primul judet in care masca devine obligatorie pe strada. Se intampla de maine

Autoritatile din judetul Arges se pregatesc sa impuna o masura foarte dura pentru impiedicarea raspandirii coronavirusului. Cetatenii din judet vor fi obligati sa poarte masca de protectie chiar si pe strada! Situatia va fi ingreunata de canicula de-afara. Locuitorii din judetul Arges, obligati sa poarte masca de protectie si pe strada Masca de protectiedevine obligatorie .

Masca de protectie, obligatorie si la Calarasi

Masca de protectie devine obligatorie in aer liber si in Calarasi, conform DcNews.

Teleorman: Masca de protectie obligatorie in municipiul Alexandria

Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Alexandria a hotarat impunerea purtarii mastilor de protectie, a esarfelor sau a oricaror dispozitive care acopera nasul si gura,.

DOCUMENT. Masca devine obligatorie si in spatiile deschise, in Bucuresti. Restrictii de ULTIMA ORA pentru Capitala

Premierul Ludovic Orban a semnat un ordin prin care masca devine obligatorie inclusiv in anumite spatii deschise din Bucuresti. Alte masuri anuntate de Grupul de Comunicare Strategica includ inchiderea teraselor dupa ora 23. Masurile vor intra in vigoare incepand cu 1 august.

Noi masuri pentru romanii de pe plaja. Decizia valabila de la 1 august

Noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus vor fi impuse de catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Exceptie de la distantarea de pe plaja vor face doar sotii si copiii. De la 1 August se vor impune noi masuri pentru romanii de pe plaja intr-o hotarare a CNSU se arata ca: Pentru .

Noi masuri stabilite pentru limitarea raspandirii epidemiei

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a stabilit noi masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de Covid-19.

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

In contextul cresterii explozive a numarului de cazuri, Ludovic Orban a anuntat in urma cu putin timp, posibilitatea impunerii unei masuri restrictive de purtare a mastii in spatii deschise si aglomerate. Vestea a venit dupa analiza rezultatelor testelor COVID-19, in urma unor weekend-uri extrem de aglomerate pe litoralul romanesc. Zonele aglomerate reprezinta un risc major .

Guvernul a adoptat noile masuri restrictive: Masca poate fi obligatorie in spatiile deschise aglomerate, iar terasele vor avea program redus

Guvernul a adoptat, miercuri, o Hotarare privind noile masuri de restrictie care vor intra in vigoare in perioada urmatoare. Hotararea vine in completarea Hotararii de prelungire a starii dealerta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )