Libnet.ro
UNICEF

12:30

Guvernul a adoptat ordonanta care modifica legile justitiei si transforma Sectia speciala in institutie autonoma

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul a adoptat ordonanta care modifica legile justitiei si transforma Sectia speciala in institutie autonoma

Tudorel Toader a anuntat ca Guvernul a adoptat doua ordonante de urgenta in domeniul justitiei. Prima se refera la infiintarea Parchetului European si cea de-a doua modifica legile justitiei si transforma Sectia speciala in institutie autonoma, rupta. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila, despre ordonanta care modifica legile justitiei: Vreau o justitie independenta, legile nu se dau pentru o anumita persoana

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti seara, intrebata despre ordonanta care modifica legile justitiei, ca in ultima perioada tot ceea ce faci trebuie sa fie legat de o anumita persoana. Dancila a vorbit despre nevoia de a se schimba modul de gandire, pentru ca legile sau ordonantele nu se refera la o anumita persoana, ci se fac pentru toti romanii.

Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta care modifica toate Legile Justitiei. Tudorel Toader subordoneaza tot

Guvernul a schimbat iar legile Justitiei prin Ordonanta de Urgenta. Potrivit proiectului de OUG, Sectia pentru Procurori din CSM va fi eliminata din procedura de numire a sefilor marilor Parchete. De asemenea, ministrul Justitiei ii da sefului Sectiei speciale de investigare a magistratilor puteri depline. in acelasi timp presedintele Romaniei nu va mai putea refuza propunerile pentru sefia marilor Parchete.

GUVERNUL A MODIFICAT LEGILE JUSTITIEI Toader: Functiile de conducere din Parchete nu pot fi ocupate prin delegare

Guvernul a adoptat astazi OUG care modifica legile Justitiei si care se refera, printre altele, la delegarile in functii de conducere de rang inalt din cadrul Ministerului Public, a anuntat ministrul Tudorel Toader.

USR, despre OUG pe legile justitiei: Vor sa puna mana pe absolut tot ce inseamna justitie in aceasta tara

Uniunea Salvati Romania USR) a criticat marti seara ordonanta de urgenta care modifica Legile Justitiei adoptata de Guvern, spunand ca PSD-ALDE doresc sa puna mana pe absolut tot ce inseamna justitie in aceasta tara.

PNL: Adoptarea unei noi OUG pe legile justitiei reprezinta un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia

Adoptarea unei noi Ordonante de Urgenta care modifica Legile Justitiei, in total dezacord cu recomandarile Comisiei Europene, ale Comisiei de la Venetia si ale GRECO, reprezinta un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia si o sfidare fara margini din partea Guvernului Dragnea-Dancila, sustine PNL.

PNL DESPRE ADOPTAREA UNEI NOI OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Reprezinta un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia

Adoptarea unei noi Ordonante de Urgenta care modifica Legile Justitiei, in total dezacord cu recomandarile Comisiei Europene, ale Comisiei de la Venetia si ale GRECO, reprezinta un act de iresponsabilitate vecin cu nebunia si o sfidare fara margini din partea Guvernului Dragnea-Dancila, sustine PNL.

Viorica Dancila, despre ingrijorarile Comisiei Europene privind OUG care modifica legile justitiei: Voi avea o discutie cu domnul Timmermans si voi explica pe larg motivele

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca se va intalni cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, si ii va explica ce cuprinde.

Guvernul a adoptat Ordonanta privind majorarea alocatiilor pentru copii

Guvernul a adoptat marti Ordonanta de urgenta prin care alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate incepand cu 1 martie. Masura a fost adoptata in urma unui amendament depus de PNL la legea bugetului, insa PSD se lauda ca alocatiile vor crestere datorita coalitiei, care a identificat corect sursa de finantare.

Klaus Iohannis, dupa ce Guvernul a modificat legile justitiei: PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, dupa ce Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta prin care sunt modificate legile justitiei. Seful statului acuza PSD, intr-o postare pe Facebook,.

Ciolos, dupa ordonantele anuntate de Toader: Un gest profund antieuropean, care loveste grav n independenta Justitiei si n separatia puterilor

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a scris pe Facebook ca ordonanta de urgenta adoptata azi de Guvern si care modifica legile justitiei loveste grav in independenta Justitiei si in separatia puterilor, aceasta fiind un gest profund antieuropean, care indeparteaza si mai mult Romania de Europa. Ciolos a facut apel la proteste in strada si a indemnat cetatenii sa mearga la vot. De asemenea, acesta a subliniat ca va face din anularea tuturor masurilor care subordoneaza justitia un obiectiv al oricarei majoritati politice pe care o vom constitui in urma alegerilor.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )