Libnet.ro
UNICEF

06:30

Guvernul aduce schimbari OUG 114. Ce se intampla cu taxa pe lacomie

Playtech Playtech,
Guvernul aduce schimbari OUG 114. Ce se intampla cu taxa pe lacomie

Guvernul a modificat din nou OUG 114 si relaxeaza taxarea pentru banci, iar consumatorii industriali nu mai beneficiaza de plafonarea pretului la gaze. Guvernul a adoptat vineri, 29 martie, o. continuă pe Playtech

Guvernul a modificat OUG 114! Cand intra in vigoare?

Guvernul a adoptat, vineri, modificarile la OUG 114. Pentru a intra in vogoare, trebuie sa fie publicata si in Monitorul Oficial pene pe 31 martie. In caz contrar, bancile vor plati taxa pe active in varianta initiala. Care sunt cele mai importante.

UPDATE Guvernul a modificat OUG 114 printr-o noua ordonanta. Teodorovici: Taxa pentru banci, modificata fara acordul Bancii Centrale Europene

Guvernul a modificat in sedinta de vineri OUG 114. Obiectivul Guvernului e sa scada costul creditelor romanilor si sa incurajeze economisirea, a spus Dancila, la inceputul sedintei de guvern.

Guvernul a modificat OUG 114 printr-o noua ordonanta. Dancila: Obiectivul Guvernului e sa scada costul creditelor romanilor

Guvernul a modificat in sedinta de vineri OUG 114. Anuntul a fost facut de premierul Dancila la inceputul sedintei de Guvern. Obiectivul Guvernului e sa scada costul creditelor romanilor si sa incurajeze economisirea, a spus Dancila.

Eugen Teodorovici: OUG 114, modificata fara acordul Bancii Centrale Europene, doar cu avizul BNR (VIDEO)

Guvernul a modificat OUG 114 in sedinta de vineri. Acest lucru s-a intamplat in lipsa unui acord al Bancii Central Europene, dar ministrul Finante, Eugen Teodorovici, a sustinut ca acest lucru s-a facut pentru.

Guvernul modifica OUG care a dat Romania peste cap. Dancila a facut anuntul

Viorica Dancila, premierul Romaniei, a afirmat in sedinta de Guvern din 29 martie ca va modifica OUG 114. E cea cu taxa pe lacomie. Viorica Dancila a anuntat, in sedinta de Guvern inceputa la ora 8:00 pe 29 martie, ca va modifica azi OUG 114. Obiectivul Guvernului e sa scada costul creditelor romanilor si sa [] .

OUG 114 se modifica: Guvernul reduce taxa pe activele bancilor si introduce o noua referinta pentru creditele noi in lei. Obligativitatea majorarii capitalului social pentru administratorilor Pilonul II se suspenda

Ministerul Finantelor a facut publica noua ordonanta ce va aduce modificari controversatei OUG 114. Actul se afla de acum in dezbatere publica, iar aceste prevede cateva modificari importante asupra.

DRAGNEA: Proiectul de modificare a OUG 114 - schimbari privind sistemul bancar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, astazi, ca proiectul ordonantei de urgenta de modificare a OUG 114, care ar urma sa fie discutat maine, in sedinta de guvern, aduce modificari, intre altele, in ceea ce priveste sistemul bancar.

Modificarea OUG 114: Schimbari nesemnificative pentru Pilonul II

Fondurile de pensii din Pilonul II primesc o pasuire de la Guvern pentru majorarea capitalului social, pana la 31 mai 2019. In plus, potrivit proiectului de modificare a OUG 114, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, se amana si.

Florin Citu: OUG 114 are rolul de a distruge sistemul financiar pentru a face loc Bancii Internationale cu sediul la Moscova/ Banca nu plateste taxe si nu este reglementata de BNR

Senatorul liberal Florin Citu sustine ca OUG 114/2018 a fost emisa pentru a distruge sistemul financiar autohton si pentru a favoriza Banca Internationala de Investitii. Banca, fiind internationala, nu plateste nicio taxa si nu este reglementata de BNR. Potrivit lui Florin Citi, BII devine singura banca pentru FSDI n. red. Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii).

Dragnea anunta noi modificari pentru OUG 114

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca proiectul ordonantei de urgenta de modificare a OUG 114, care ar urma sa fie discutat vineri in sedinta de Guvern, aduce modificari in ceea ce priveste sistemul bancar, fondurile de pensii, operatorii de telefonie si Fondul de Dezvoltare si Investitii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )