Libnet.ro
UNICEF

10:15

Eugen Teodorovici: OUG 114, modificata fara acordul Bancii Centrale Europene, doar cu avizul BNR (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Teodorovici: OUG 114, modificata fara acordul Bancii Centrale Europene, doar cu avizul BNR (VIDEO)

Guvernul a modificat OUG 114 in sedinta de vineri. Acest lucru s-a intamplat in lipsa unui acord al Bancii Central Europene, dar ministrul Finante, Eugen Teodorovici, a sustinut ca acest lucru s-a facut pentru. continuă pe B1

UPDATE Guvernul a modificat OUG 114 printr-o noua ordonanta. Teodorovici: Taxa pentru banci, modificata fara acordul Bancii Centrale Europene

Guvernul a modificat in sedinta de vineri OUG 114. Obiectivul Guvernului e sa scada costul creditelor romanilor si sa incurajeze economisirea, a spus Dancila, la inceputul sedintei de guvern.

Ministerul Finantelor a publicat Ordonanta care va modifica OUG 114

Ministerul Finantelor a facut publica noua ordonanta ce va aduce modificari controversatei OUG 114. Actul se afla de acum in dezbatere publica. Ordonanta schimba modul de calcul al taxei pe activele.

Teodorovici: Proiectul de modificare a OUG 114 are avizele BNR si Bancii Centrale Europene

Proiectul de modificare a OUG 114 are avizele BNR si Bancii Centrale Europene, a declarat miercuri ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax. Ieri marti, 26 martie - n. red) a venit raspunsul de la Banca Centrala Europeana, avizeaza acest proiect, a declarat ministrul int-o interventie telefonica la Digi TV.

Dancila anunta ca OUG 114 va fi modificata in sedinta de guvern de azi: Obiectivul Guvernului e sa scada costul creditelor romanilor

Guvernul va modifica in sedinta de vineri OUG 114. Anuntul a fost facut de premierul Dancila la inceputul sedintei de Guvern. Obiectivul Guvernului e sa scada costul creditelor romanilor si sa incurajeze economisirea, a spus Dancila.

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR: Ordonanta 114 va fi modificata pe zona de energie

ACTUALIZARE: in sedinta de Guvern de joi va exista un proiect de modificare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului 114, inclusiv pentru partea de energie, a precizat astazi, Eugen Teodorovici, Ministrul Finantelor. ------ Stradania pe care a depus-o Guvernul cu Ordonanta de Urgenta a Guvernului 114 are in vedere oprirea cresterii nejustificata, pentru o perioada limitata de timp, a preturilor energiei electrice si a gazelor, a declarat astazi Anton Anton, Ministrul Energiei, in cadrul unei conferinte de specialitate.

Eugen Teodorovici, contrazis de Banca Centrala Europeana, dupa ce s-a laudat miercuri seara ca a primit aviz pentru noua OUG 114

Eugen Teodorovici a fost contrazis, joi, de Banca Centrala Europeana, care a precizat ca nu a dat niciun aviz privind proiectul de Ordonanta care corecteaza OUG 114/2018, dupa cum se lauda miercuri seara ministrul de Finante.

Anton Anton spune ca nu vor fi modificari in OUG 114 pe partea de energie/ Eugen Teodorovici il contrazice, sustinand ca a primit propuneri de modificari chiar de la Ministerul Energiei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si cel al Energiei, Anton Anton, s-au contrazis marti, in aceeasi conferinta, pe tema modificarilor OUG 114 pe partea de energie, potrivit Agerpres. Pana sa apara Teodorovici la conferinta, Anton Anton a spus ca se asteapta la vreo modificare. Ulterior a venit si Teodorovici, iar acesta a spus, de fata cu Anton Anton, ca a primit propuneri de modificari de la Ministerul Energiei chiar luni seara.

Eugen Teodorovici si Anton Anton se contrazic pe tema OUG 114

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si cel al Energiei, Anton Anton, s-au contrazis in aceeasi conferinta pe tema modificarilor OUG 114 pe partea de energie, Teodorovici sustinand ca a primit de la.

Teodorovici, contrazis de Banca Centrala Europeana. Modificarile la OUG 114 nu au aviz

Banca Centrala Europeana il contrazice pe ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, care spune ca a primit aviz de la institutie pentru a modifica Ordonanta 114.

Banca Centrala Europeana ii da peste nas lui Teodorovici: Modificarile la OUG 114 nu au aviz

Banca Centrala Europeana il contrazice pe ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, care spune ca a primit aviz de la institutie pentru a modifica Ordonanta 114.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )