Libnet.ro
UNICEF

15:15

Guvernul aloca 100 milioane euro pentru ca firmele din HORECA sa poata instala panouri fotovoltaice

Hotnews Hotnews,
 Guvernul aloca 100 milioane euro pentru ca firmele din HORECA sa poata instala panouri fotovoltaice

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

Franta aloca 100 de miliarde de euro pentru a-si relansa economia

Guvernul francez va dezvalui astazi un plan de stimulare in valoare de 100 de miliarde de euro pentru a reduce impactul economic al crizei coronavirusului in urmatorii doi ani, urmand a aloca sume consistente pentru investitii publice, subventii si reduceri de taxe.

875 de milioane de euro de la UE pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana aproba un ajutor de 47,4 milioane de euro pentru crescatorii de porci si pasari din Romania

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat doua scheme de ajutor introduse de Romania, cu un buget total de aproximativ 229,4 milioane lei 47,7 milioane euro) destinate sprijinirii companiilor active in sectoarele cresterii porcilor si pasarilor, care au fost afectate de pandemia de coronavirus, conform Agerpres.

400 milioane euro, garantii de la Comisia Europeana pentru achizitia vaccinurilor pentru Covid-19

Comisia Europeana pregateste alocarea a 400 milioane euro pentru initiativa Organizatiei Mondiale a .

Romania va primi aproape 600 de milioane de euro de la UE pentru a imbunatati capacitatea de raspuns la dezastre

Comisia Europeana a aprobat joi finantarea din Fondul de coeziune a unui proiect in valoare de 578,4 milioane de euro pentru imbunatatirea capacitatii Romaniei de raspuns la dezastre.

100 de miliarde de euro pentru relansarea economiei Frantei. Ce sectoare au nevoie imediata de ajutor

Guvernul francez va demara un plan de stimulare a economiei, in valoare de 100 de miliarde de euro, in incercarea de a reduce impactul economic al crizei generate de COVID-19. Sume mari vor fi distribuite pentru in.

Ajutoare pentru magazinele din mall-uri care au fost inchise: Circa 3.000 de firme vor primi 160 milioane lei

Guvernul discuta in sedinta de joi un proiect de OUG privind acordarea de sprijin financiar din fonduri nationale pentru unele firme care nu au desfasurat activitate in starea de urgenta, in contextul crizei COVID-19. Actul normativ se refera la firmele din centrele comerciale mari care au avut activitatea intrerupta total pentru o perioada de cel putin doua luni conform Ordonantelor militare. Ajutorul va fi pentru plata unui procent din chiriile datorate.

Vesti bune pentru soferii din Romania! Am obtinut 875 de milioane de euro de la UE pentru cea mai tare autostrada din tara

Joi, Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, anunta un comunicat de presa al Executivului comunitar. Vesti bune pentru soferii din Romania! Astfel, Comisia Europeana mai subliniaza ca aceasta va fi prima autostrada care va .

UE aproba schemele de ajutor de stat de 47,4 milioane de euro pentru crescatorii romani de porci si pasari

Comisia Europeana a aprobat doua scheme de ajutor de stat din Romania, cu un buget total de 47,4 milioane de euro aproximativ 229,4 milioane de lei), pentru a sprijini companiile active in sectoarele de crestere a porcilor si pasarilor de curte care sunt afectate de pandemia de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1987 seconds )