Libnet.ro
UNICEF

20:15

Guvernul va aloca bani din Fondul de Rezerva pentru apa calda si caldura in mai multe localitati Rectificare bugetara nu poate fi facuta

Hotnews Hotnews,
 Guvernul va aloca bani din Fondul de Rezerva pentru apa calda si caldura in mai multe localitati Rectificare bugetara nu poate fi facuta

Guvernul va aproba vineri alocarea din Fondul de rezerva bugetara a sumelor necesare pentru furnizarea agentului termic in mai multe localitati din tara, a anuntat premierul Viorica Dancila. Aceasta a spus ca banii vor fi dati catre Brad, Focsani, Tulcea, Gheorgheni, Motru si Drobeta Turnu Severin. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anuntase, luni, ca Guvernul nu va face o rectificare bugetara la sfarsitul saptamanii, dar va fi adoptata o Hotarare de Guvern prin care se vor aloca primariilor 1,4 miliarde de lei, urmand ca rectificarea bugetara de toamna sa apara la sfarsitul lunii noiembrie. Hotararea nu se afla pe ordinea de zi a sedintei si este posibil ca acea suma de 1,4 mld lei sa nu mai fie alocata, avand in vedere ca a trecut motiunea de cenzura. continuă pe Hotnews

Ultimele decizii ale Guvernului Dancila: Bani din Fondul de Rezerva pentru localitati

Premierul demis Viorica Dancila a anuntat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca in cadrul acesteia va aloca sume din fondul de rezerva pentru furnizarea agentului termic in mai multe localitati, printre care Focsani, Tulcea, Motru si Drobeta Turnu Severin, spunand ca aceste comunitati au o situatie financiara dificila si oamenii nu pot fi lasati fara caldura.

Cati bani vor primi elevii pentru bursele sociale, de performanta si de merit, in anul scolar 2019-2020

Ministerul Educatiei Nationale a anuntat ca Guvernul tarii noastre a adoptat o hotarare prin care autoritatile locale pot stabili un cuantum mai mare al burselor. in functie de bugetul de care se dispune, bursele sociale, de performanta si de merit ale elevilor pot ajunge si la cateva sute de lei. Cati bani vor primi elevii .

Angajata unei banci din Barlad, suspecta pentru furtul a 42.000 de lei

O femeie din Barlad, angajata a unei banci, a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzata ca in ultimii patru ani ar fi sustras bani din conturile unor clienti, producand un prejudiciu de peste 42. 000 de lei.

Din Asociatia impreuna pentru A8 s-a desprins un nou partid politic impreuna Pentru Moldova: Noi vom fi un partid al infrastructurii, in primul rand!

EXCLUSIV ONLINE Un nou partid desprins din asociatia impreuna Pentru A8 a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti. O parte a membrilor asociatiei care lupta pentru infrastructura din Moldova au decis sa se.

Teleormanul, marele castigator al proiectelor aprobate din Fondul de Dezvoltare si Investitii

Cu 26 de proiecte aprobate si finantari de aproape o jumatate de miliard de lei, judetul Teleorman este marele castigator al proiectelor aprobate de Guvern prin intermediul Comisiei de Prognoza conduse de Ion Ghizdeanu. Pe locul al doilea se afla Timis si Arges cu cate 25 de proiecte, urmate de Olt, Prahova si Maramures. Vezi aici lista proiectelor aprobate pentru finantare de catre CNSP.

Vodafone cere un sef din afara Facebook pentru criptomoneda Libra

Vodafone vrea ca Libra sa numeasca un director executiv independent, astfel incat sa devina complet separata de Facebook. Compania de telecomunicatii, care ieri si-a reiterat sprijinul pentru proiectul dezvoltat de Facebook, a declarat ca independenta este cruciala pentru a garanta succesul criptomonedei Libra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )