Libnet.ro
UNICEF

13:45

Guvernul aloca peste 91,4 milioane de lei pentru minerii disponibilizati din Valea Jiului

B1 B1,
Guvernul aloca peste 91,4 milioane de lei pentru minerii disponibilizati din Valea Jiului

Guvernul Romaniei a aprobat, miercuri, o Ordonanta de Urgenta prin care aloca peste 91,4 milioane de lei pentru asigurarea veniturilor lunare in completare pentru minerii care urmeaza sa fie. continuă pe B1

Al treilea mare contract licitat inainte de alegeri in Sectorul 5: Peste 14 milioane de lei pentru tiparirea si expedierea Scrisorii Primarului si a altor decizii si somatii

Directia de impozite si taxe locale a Sectorului 5, unde primar este Daniel Florea PSD) vrea sa incheie un acord cadru pe 4 ani pentru tiparirea si expedierea Scrisorii Primarului, a deciziilor de impunere, instiintarilor de plata, somatii si titluri executorii, contract cu o valoare maxima estimata la peste 14,02 milioane de lei fara TVA). Scrisoarea Primarului, un document in care fiecare primar isi prezinta realizarile din mandat, la care este anexata si decizia de impunere catre fiecare contribuabil, va fi printata in 305. 000 exemplare pe an, respectiv peste 1,22 milioane de exemplare in 4 ani.

Transelectrica a semnat contracte de executie de 356,9 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anuntat, marti, ca a semnat trei contracte de executie in valoare totala de 356,9 milioane lei pentru proiectul de interes comun Linia interna dintre Cernavoda si Stalpu finantat din fonduri europene in cadrul Mecanismului pentru Interconectarea Europei.

Grupul Alro a inregistrat pierderi de 22,72 milioane lei in primele noua luni

Grupul Alro a inregistrat pierderi de 22,72 milioane lei in primele noua luni ale anului, de la un profit net de 223,5 milioane lei anul trecut, in timp ce cifra de afaceri a scazut a 2,16 miliarde lei, de la 2,29 miliarde lei in perioada similara a anului trecut, potrivit rezultatelor raportate miercuri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ANCOM: Peste 6,1 milioane de numere au fost portate in 11 ani

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a anuntat ca peste 6,1 milioane de numere au fost portate in 11 ani de la lansarea portabilitatii.

BVB a obtinut un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in primele 9 luni

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat, in primele 9 luni ale acestui an, un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in scadere cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, acesta fiind obtinut in proportie de 78% din segmentul de tranzactionare al grupului, conform unui comunicat publicat luni, transmite Agerpres.

VIDEO Peste 1,1 milioane de hectare, mistuite de flacari in estul Australiei

Peste 1,1 milioane de hectare au ars sau inca ard in estul Australiei din cauza incendiilor devastatoare care au izbucnit luna trecuta, au informat serviciile de pompieri, scrie Agerpres, citand DPA. De saptamana trecuta, cand a inceput ultima runda de incendii, cel putin trei persoane au murit si peste 120 au fost ranite.

Peste 6,1 milioane de numere de telefon portate in 11 ani: RCSRDS sustine ca este lider la numerele de mobil castigate din retelele rivalilor

Peste 6,1 milioane de numere de telefon au fost portate de catre romani in cei 11 ani de la lansarea acestui serviciu, care iti permite sa-ti pastrezi numarul de telefon atunci cand alegi sa iti schimbi operatorul de telefonie, a anuntat marti arbitrul telecom ANCOM). in acest an, lider atat pe fix cat si pe mobil a fost RCSRDS, iar compania controlata de miliardarul oradean Zoltan Teszari a dat un comunicat separat in care sustine ca in cei 11 ani este lider la portabilitate cu peste 1,93 milioane de numere castigate din alte retele.

Libra Internet Bank, profit net de 91 mil. de lei dupa primele 9 luni ale anului

Libra Internet Bank anunta un profit net de 91 mil. de lei, cu 21% mai mult decat valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, pentru primele trei trimeste ale anului. Tinta de profit pentru 2019 este de 95 milioane de lei.

Black Friday la eMAG: peste 3,5 milioane de produse cu reduceri de 270 milioane de lei

Premiera: oferta de anul acesta include un autoturism GTC4 Lusso cu o reducere de 45. 000 de euro * Compania a investit 3 milioane de euro in servere, servicii de hosting, cloud si dezvoltare Retailerul online eMAG va des-fasura Black Friday pe 15 noiembrie, pentru anul acesta pregatind cea mai variata gama de produse de pana acum, dupa cum a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, Iulian Stanciu, CEO eMAG. Domnia sa a precizat: Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping. Interesul clientilor este mare anul acesta, ii asteptam cu o oferta foarte variata si surprize pe parcursul intregii zile. Avem 3. 000 de produse cu reduceri totale de 270 de milioane de lei, oferite de eMAG si de 8. 000 de comercianti din Marketplace. Potrivit estimarilor de anul acesta, clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 500 de milioane de lei.

IGPR: Masuri asiguratorii in valoare de 5,3 milioane lei, instituite de politisti in dosare cu fraude economice

In ultima saptamana, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat 66 de perchezitii, au instituit masuri asiguratorii de peste 5. 000 de lei si au indisponibilizat bunuri in valoare totala de 3. 252 de lei, in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele unor persoane banuite de infractiuni economice.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )