Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a amanat majorarea alocatiilor pentru copii pana la 1 august

Antena3 Antena3,
Guvernul a amanat majorarea alocatiilor pentru copii pana la 1 august

Vesti proaste pentru parintii care sperau ca alocatiile copiilor se vor majora. continuă pe Antena3

Guvernul nu mai dubleaza alocatiile pentru copii. Orban: E o garantie ca vom creste alocatiile, cu cat le vom creste vom vedea. Legea e o razbunare a PSD

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul va majora alocatiile pentru copii in a doua parte a anului, insa nu promite ca le va dubla, asa cum stipuleaza legea votata de PSD si promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Aceasta lege a fost o razbunare a PSD pe noi, a spus premierul intr-un interviu pentru hotnews. ro.

Guvernul blocheaza majorarea pensiilor cu 40%

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, ca majorarea alocatiilor si a pensiilor depinde de evolutia economica. Premierul a precizat insa ca isi doreste aceste cresteri, insa nu va fi luata nicio decizie care sa afecteze evolutia economiei pe termen lung.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor. Ce sarcina le-a trasat guvernantilor

Marti, 13 ianuarie, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii ce va duce la majorarea alocatiilor celor mici. Cu toate astea, chiar si cu promulgarea legii de catre Presedintele Iohannis, lucrurile se bat cap-in-cap, iar oficialii vin cu declaratii contradictorii. Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat .

Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii. Ce se intampla cu banii de pensii si alocatii

Guvernul a prorogat dublarea alocatiilor pe motiv ca in buget nu au fost cuprinse sumele aferente cresterii, dupa ce initial s-a votat dublarea acestora. Premierul Ludovic Orban sustine ca nu este obligatoriu ca alocatiile sa fie dublate din a doua jumatate a anului. Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii Alocatiile pentru copii vor .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )