Libnet.ro
UNICEF

10:15

Guvernul a amanat OUG care prevede sporuri pentru cei care lupta cu epidemia de Covid-19

Antena3 Antena3,
Guvernul a amanat OUG care prevede sporuri pentru cei care lupta cu epidemia de Covid-19

Guvernul a amanat, joi, Ordonanta de Urgenta prin care personalul medical, politistii, militarii, dar si alti angajati care se expun in combaterea COVID-19 urmau sa primeasca sporuri. Actul normativ care ofera mai multi bani pentru cei expusi la virus a fost amanat, deoarece nu are toate avizele. continuă pe Antena3

Guvernul a adoptat OUG care prevede amanarea platii ratelor la banci cu pana la noua luni. Care sunt conditiile (VIDEO)

Guvernul a adoptat in sedinta de joi Ordonanta de urgenta cre priveste suspendarea platii ratelor la banca pentru o perioada de pana la noua luni, in contextul crizei provocate de pandemia de.

Guvernul a adoptat OUG care prevede amanarea platii ratelor la banci cu pana la noua luni Bonificatii intre 5% si 10% pentru firmele care platesc impozitele pe profit pana la 25 aprilie (VIDEO)

Guvernul a adoptat in sedinta de joi Ordonanta de urgenta cre priveste suspendarea platii ratelor la banca pentru o perioada de pana la noua luni, in contextul crizei provocate de pandemia de.

Banca Transilvania isi modifica programul: anunt special pentru cei in varsta

Pe fondul ordonantei care prevede ca persoanele peste 65 de ani sa isi limiteze cat mai mult iesirile din casa, Banca Transilvania a venit cu un anunt. Ajusteaza programul astfel incat.

Penny, masuri de siguranta pentru cei care fac cumparaturi. Cand e mai bine sa mergi la magazin

Magazinul Penny isi informeaza clientii ca a luat masuri suplimentare de igienizare a tuturor suprafetelor pentru limitarea raspandirii infectiei Covid-19. Ecrane de protectie intre casieri si clienti Reprezentantii Penny isi asigura toti clientii ca au dispensere cu dezinfectant la intrarea in fiecare magazin si ca masurile de curatenie si igienizare au fost intensificate. Carucioarele sunt .

Mega Image, anunt important pentru cei peste 65 de ani. La ce numar de telefon trebuie sa suni pentru cumparaturi

Veste buna pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati! Compania Mega Image se alatura initiativelor de voluntariat care lupta impotriva raspandirii COVID-19 si au creat un program de livrare gratuita la domiciliu pentru categoria de risc maxim a infectarii cu COVID-19. Unde trebuie sa sune cetatenii pentru a primi .

Anuntul pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor? Plata creditelor la banci. Cu cate se amana Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, la Digi 24, ca in sedinta de Guvern de joi va fi adoptata o ordonanta de urgenta ce va permite .

VIDEO Recomandarile lui Conan OBrien pentru cei care raman in pana de hartie igienica din cauza COVID-19 :)

Conan OBrien, cunoscutul prezentator de televiziune si producator american, a prezentat ce solutii pot fi la indemana pentru cei care au ramas in pana de hartie igienica, din cauza crizei generate de COVID-19, potrivit Mediafax. Bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile sunt recomandarile lui Conan OBrien.

Cine este Bogdan, baiatul care traduce pentru cei cu deficiente de auz, comunicatele MAI. Impresionant!

In aceste zile, de cand Romania a fost lovita de actuala criza pandemica, am avut si vom avea parte de foarte multe declaratii de presa din partea Grupului de Comunicare Strategica. Ceea ce s-a putut observa, de la un moment in colo, este aparitia unui tanar care ajuta la transmiterea informatiilor inclusiv celor cu deficiente .

Mega Image, anunt pentru cei de peste 65 de ani. Ce poti primi acasa, daca suni la acest numar

Mega Image vine cu o veste imbucuratoare pentru varsnici. Potrivit ultimelor masuri luate de autoritati pentru a limita raspandirea virusului mortal, persoanele cu varsta de peste 65 de ani intra, incepand de astazi, in carantina. Astfel ca, lantul de supermarketuri se alatura initiativelor de voluntariat in lupta impotriva noului coronavirus si aloca linia telefonica Suna .

Guvernul dezbate OUG privind amanarea ratelor, cu pana la 9 luni

Guvernul s-a reunit, joi, in sedinta la Palatul Victoria, unul dintre actele normative care urmeaza a fi dezbatute fiind Ordnanta de Urgenta privind posibilitatea amanarii ratelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )