Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mega Image, anunt important pentru cei peste 65 de ani. La ce numar de telefon trebuie sa suni pentru cumparaturi

Playtech Playtech,
Mega Image, anunt important pentru cei peste 65 de ani. La ce numar de telefon trebuie sa suni pentru cumparaturi

Veste buna pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati! Compania Mega Image se alatura initiativelor de voluntariat care lupta impotriva raspandirii COVID-19 si au creat un program de livrare gratuita la domiciliu pentru categoria de risc maxim a infectarii cu COVID-19. Unde trebuie sa sune cetatenii pentru a primi . continuă pe Playtech

Mega Image, anunt pentru cei de peste 65 de ani. Ce poti primi acasa, daca suni la acest numar

Mega Image vine cu o veste imbucuratoare pentru varsnici. Potrivit ultimelor masuri luate de autoritati pentru a limita raspandirea virusului mortal, persoanele cu varsta de peste 65 de ani intra, incepand de astazi, in carantina. Astfel ca, lantul de supermarketuri se alatura initiativelor de voluntariat in lupta impotriva noului coronavirus si aloca linia telefonica Suna .

Anunt important pentru toti romanii. Ce se intampla cu pietele agroalimentare dupa ultimele restrictii

Decizie de ultima ora a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania! Multi dintre romani au dat navala in piete si supermarketuri de frica unei viitoare crize de produse, motiv pentru care sefii pietelor au transmis un anunt de interes public pentru a-i linisti pe cetateni: pietele agroalimentare vor fi in continuare deschise, iar oamenii vor .

Banca Transilvania isi modifica programul: anunt special pentru cei in varsta

Pe fondul ordonantei care prevede ca persoanele peste 65 de ani sa isi limiteze cat mai mult iesirile din casa, Banca Transilvania a venit cu un anunt. Ajusteaza programul astfel incat.

A intrat in vigoare carantina pentru populatie. Vela, despre intervalul stabilit pentru persoanele de peste 65 de ani: Am ales orele pranzului tocmai pentru a proteja batranii, dimineata sunt in trafic ceilalti UPDATE

Miercuri, la ora 12. 00 au intrat in vigoare noile restrictii de circulatie care impun practic carantina in Romania. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a raspuns criticilor legate de stabilirea intervalului 11. 00 in care persoanele cu varsta de peste 65 de ani vor putea iesi din casa. El sustine ca a fost ales acest interval tocmai pentru a proteja batranii, pentru ca dimineata, de exemplu, sunt in trafic ceilalti.

Program Mega Image, incepand de luni, 23 martie. Ce se intampla cu pensionarii care fac cumparaturi

Retailerul belgian Mega Image anunta modificari de program, in contextul raspandirii epidemiei de Covid-19. Noile masuri intra in vigoare de luni, 23 martie 2020, si au fost adoptate pentru sporirea securitatii sanitare. Accesul persoanelor in varsta in magazin Noile masuri se aplica tuturor magazinelor Mega Image, non-stop sau de tip Shop&Go. Pentru sporirea securitatii sanitare .

Mega Image reduce programul magazinelor. Care este orarul de functionare

Reteaua de supermarketuri si magazine de proximitate Mega Image a redus programul magazinelor, pentru ca salariatii sa poata ajunge acasa inainte de ora 22. 00, in contextul Ordonantei Militare nr.

Mega Image va livra gratuit cumparaturile persoanelor varstnice

Retailerul Mega Image anunta ca, in perioada pandemiei de coronavirus, vine in sprijinul batranilor si al persoanelor cu dizabilitati, pentru care va livra gratuit la domiciliu cumparaturile.

Decizia Mega Image pentru toti clientii. Ce trebuie sa stii incepand de acum

Pe cat posibil ar trebui sa eviti magazinele. insa ai nevoie de alimente si alte produse. Asa ca am cautat ce optiuni ai. Una de la Mega Image te ajuta sa iei ce vrei, iar cumparaturile.

Mega Image schimba programul incepand de luni. Cand pot face varstnicii cumparaturile

Mega Image schimba programul incepand de luni,inclusiv pentru magazinele non-stop si ShopGo, anuntand si orele intre care varstnicii sau personanele cu dizabilitati pot face cumparaturile.

Mega Image, noi decizii din cauza carantinei: cum se modifica programul

Mega Image anunta un nou program de functionare din cauza pandemiei de coronavirus. Magazinele vor fi deschise mai putine ore pe zi, iar programul rezervat varstnicilor nu mai poate fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )