Libnet.ro
UNICEF

18:30

Guvernul anunta ca va face stocuri de materiale pentru prevenirea infectarilor cu coronavirus: La rezervele statului nu am gasit nimic (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul anunta ca va face stocuri de materiale pentru prevenirea infectarilor cu coronavirus: La rezervele statului nu am gasit nimic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, marti, Guvernul va adopta un act normativ care sa permita realizarea stocurilor necesare prevenirii infectarilor cu coronavirus, caci la rezervele statului nu am gasit. continuă pe B1

Guvernul anunta ca reia procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial UNESCO

Guvernul va relua vineri procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial UNESCO, a anuntat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, care a precizat ca decizia a fost luata impreuna cu.

BREAKING Guvernul anunta ca reia procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial UNESCO

Guvernul a anuntat ca reia procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial UNESCO.

FOTO Masuri la Aeroportul Otopeni pentru prevenirea infectiei cu noul coronavirus: Dezinfectii la fiecare patru ore si gel dezinfectant pentru pasageri

La aeroportul International Henri Coanda vor fi luate masuri pentru prevenirea raspandirii infectiei cu noul coronavirus, anunta Compania Aeroporturi Bucuresti. Pe langa materiale informative si chestionare, autoritatile vor sa dezinfecteze la fiecare patru ore fluxurile de pasageri si sa instaleze dispensere de gel dezinfectant pentru maini.

Coronavirusul din China: Guvernul anunta achizitii urgente de echipamente de protectie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca guvernul va achizitiona in regim de urgenta echipamente de protectie, precum seturi de suport respirator sau substante de dezinfectare, in contextul epidemiei de coronavirus din China. Potrivit acestuia, la nivel national exista acum 1. 000 de kituri pentru diagnosticarea bolii.

Coronavirusul din China: Guvernul anunta achizitii urgente de echipamente de protectie. Costache: La acest moment avem o capacitate buna de diagnostic Boala nu este confirmata in niciun stat din jurul Romaniei

Guvernul va achizitiona in regim de urgenta echipamente de protectie, precum seturi de suport respirator sau substante de dezinfectare, in contextul epidemiei de coronavirus din China. Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca la nivel national exista acum 1. 000 de kituri pentru diagnosticarea bolii, el subliniind ca la acest moment nu exista cazuri confirmate in niciun stat din jurul Romaniei. LIVETEXT Primul caz de deces cauzat de coronavirus in afara Chinei. Bilantul epidemiei a ajuns la 305 morti Lista tarilor in care au fost confirmate cazuri de contaminare cu noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )