Libnet.ro
UNICEF

08:45

Coronavirusul din China: Guvernul anunta achizitii urgente de echipamente de protectie

Adevărul Adevărul,
Coronavirusul din China: Guvernul anunta achizitii urgente de echipamente de protectie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca guvernul va achizitiona in regim de urgenta echipamente de protectie, precum seturi de suport respirator sau substante de dezinfectare, in contextul epidemiei de coronavirus din China. Potrivit acestuia, la nivel national exista acum 1. 000 de kituri pentru diagnosticarea bolii. continuă pe Adevărul

Coronavirusul din China: Guvernul anunta achizitii urgente de echipamente de protectie. Costache: La acest moment avem o capacitate buna de diagnostic Boala nu este confirmata in niciun stat din jurul Romaniei

Guvernul va achizitiona in regim de urgenta echipamente de protectie, precum seturi de suport respirator sau substante de dezinfectare, in contextul epidemiei de coronavirus din China. Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca la nivel national exista acum 1. 000 de kituri pentru diagnosticarea bolii, el subliniind ca la acest moment nu exista cazuri confirmate in niciun stat din jurul Romaniei. LIVETEXT Primul caz de deces cauzat de coronavirus in afara Chinei. Bilantul epidemiei a ajuns la 305 morti Lista tarilor in care au fost confirmate cazuri de contaminare cu noul coronavirus.

Coronavirusul din China declanseaza urgenta publica la nivel global! Ce inseamna asta, potrivit OMS

Coronavirus pare sa fie mai periculos decat s-a estimat initial, iar amploarea modului in care se extinde este terifianta pentru autoritati. Din acest motiv, Organizatia Mondiala a Sanatatii a clasificat virusul ca fiind o urgenta internationala. Coronavirusul din China declanseaza urgenta publica la nivel global! in acest moment, conform OMS, sunt peste 250 de cazuri .

Cum tinem la distanta coronavirusul din China. 5 masuri simple, de la medicul Ciuhodaru

Vaccin pentru coronavirusul din China nu exista in prezent, desi OMS a decretat alerta globala in ce priveste acest virus gripal, dar exista cateva masuri simple de preventie, ne spune dr. Tudor Ciuhodaru.

Coronavirusul din China ar putea accelera revenirea locurilor de munca in SUA (secretarul Comertului)

Secretarul american al Comertului, Wilbur Ross, a declarat ca noul coronavirus din China, care a determinat inchiderea de companii si uzine in aceasta tara, va ajuta la accelerarea revenirii locurilor de munca in America de Nord, scrie AFP.

Mediastandard.ro: Manipularea se raspandeste mai repede decat coronavirusul din China

Pe masura ce timpul trece, se observa ca nu numai coronavirusul s-a raspandit in afara granitelor Chinei, ci si dezinformarea. in mediul online circula teorii si ipoteze privind originea epidemiei fenomen care nu se rezuma doar la spatiul digital din Romania -, care duc la informarea incorecta a publicului si la ingreunarea adoptarii masurilor necesare de sanatate publica.

Coronavirusul din China - Lipsa grava de echipamente medicale in zona unde a izbucnit focarul

Provincia chineza Hubei, unde a izbucnit focarul de pneumonie provocat de noul tip de coronavirus soldat cu cel putin 170 de morti, se confrunta cu o grava lipsa de materiale medicale pentru a face fata acestei boli, a declarat guvernatorul sau, Wang Xiaodong, citat joi de EFE.

Organizatia Mondiala a Sanatatii declara epidemia provocata de coronavirusul din China ca fiind urgenta globala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat joi epidemia declansata de coronavirusul din China ca fiind o urgenta globala, dupa ce boala a ucis 170 de oameni in China si s-a extins in 18 tari, transmite Reuters.

Declaratie neinspirata a secretarului american al Comertului: Coronavirusul din China va ajuta economia SUA

Secretarul american al Comertului, Wilbur Ross, a declarat ca epidemia cu noul coronavirus din China ar putea fi un lucru pozitiv pentru economia Statelor Unite, informeaza BBC News.

Ce a facut Facebook dupa ce a fost declarata stare de urgenta globala din cauza coronavirusului din China

Facebook e o retea de socializare cu aproximativ 2,5 miliarde de utilizatori. Multe dintre informatiile despre coronavirusul din China au circulat chiar acolo. Reteaua de socializare Facebook,.

Cei trei marinari romani s-au intors din China, anunta sindicatul navigatorilor. inca unul a cerut repatrierea

Cei trei navigatori care au lucrat pe santiere din China au ajuns acasa, in Romania, in noaptea de sambata spre duminica, anunta Sindicatul Liber al Navigatorilor SLN). inca un marinar a cerut repatrierea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )