Libnet.ro
UNICEF

11:30

Guvernul aproba, in sedinta de vineri, prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile

B1 B1,
Guvernul aproba, in sedinta de vineri, prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile

Guvernul va aproba, in sedinta de vineri, prin Hotarare, prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, incepand din 14 decembrie. Toate masurile anticoronavirus vor ramane in vigoare, cu exceptia. continuă pe B1

Guvernul aproba, in sedinta de vineri, prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, din 14 decembrie

Guvernul urmeaza sa aprobe, in sedinta de vineri, prin hotarare, prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul Romaniei cu 30 de zile, incepand cu data de 14 decembrie, scrie Agerpres. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a precizat, joi seara, la Palatul Victoria, ca propunerea de prelungire a starii de alerta a fost aprobata in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) prin Hotararea 58. Acesta a mentionat, totodata, ca decizia prelungirii starii de alerta va fi luata pastrand masurile existente, la care se adauga una referitoare la organizarea si desfasurarea activitatilor operatorilor de transport pe cablu de pe partiile de schi, care se vor realiza in conditiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Sanatatii si al ministrului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Cele mai importante masuri propuse de CNSU pentru prelungirea starii de alerta. Decizia va fi luata vineri in sedinta de Guvern

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a propus, in sedinta de joi, prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile, incepand din 14 decembrie. Multe dintre restructii raman in vigoare: fara petreceri cu numar mare de participanti, purtarea mastii este obligatorie peste tot in continuare, maxim 100 de persoane la mitinguri,iar pelerinajele religioase pot participa doar cei cu domniciliul in respectivele zone.

Guvernul a aprobat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile

Guvernul a aprobat in sedinta de vineri Hotararea prin care starea de alerta in Romania va fi prelungita cu alte 30 de zile, incepand cu 14 decembrie. Au fost mentinute toate restrictiile de pana acum, inclusiv interdictia de a circula dupa ora 23.

Prelungirea starii de alerta, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu 14 decembrie, prec.

DOCUMENT: Guvernul aproba astazi proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta cu inca 30 de zile

Guvernul se reuneste vineri in sedinta, de la ora 10. 00, pentru a a aproba proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile, incepand din 14 decembrie, a anuntat seful DSU Raed Arafat, potrivit News.

Guvernul a aprobat prelungirea starii de alerta

Executivul a aprobat hotararea prin care starea de alerta pe intreg teritoriul Romaniei se prelunges.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )