Libnet.ro
UNICEF

16:45

Guvernul a aprobat cresterea taxelor si impozitelor cu 16,5% de la 1 ianuarie

B1 B1,
Guvernul a aprobat cresterea taxelor si impozitelor cu 16,5% de la 1 ianuarie

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, marirea taxelor locale si a impozitelor incepand cu 1 ianuarie 2013. Astfel, impozitele si taxele locale vor creste incepand cu anul viitor cu 16,05%, procentul de. continuă pe B1

Guvernul a aprobat CRESTEREA taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor. Vezi cu cat.

Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor, cu pana la 16,05%, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. In luna octombrie, Ministerul Finantelor a publicat un proiect de hotarare privind actualizarea taxelor si impozitelor locale cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%, reluand in mare parte prevederile unui proiect de ordonanta publicat de minister in luna martie, dar care nu a ajuns sa fie aprobat in .

Guvernul a decis cresterea impozitelor si taxelor locale de la 1 ianuarie 2013

Executivul a introdus pe ordinea de zi a sedintei de miercuri un proiect de hotarare privind nivelurile pentru valorile impozabile, impozitele si taxele locale. Este un proiect prin care se poate aproba cresterea de la 1 ianuarie 2013 a impozitelor pe cladiri si terenuri, al amenzilor si al celorlalte taxe locale. Guvernul a mai incercat si in luna octombrie sa introduca acest proiect, insa a starnit controverse, motiv pentru care a fost retras de site-ul Ministerului Finantelor. Proiectul de atunci prevedea cresterea impozitelor si taxelor locale cu 16,05%, procentul de crestere reprezentand rata inflatiei din perioada 2010-2012. 32: Guvernul a decis cresterea taxelor si impozitelor localeStire in curs de actualizare .

Guvernul a decis sa permita primariilor cresterea impozitelor si taxelor locale cu 16,05% de la 1 ianuarie 2013

Executivul a introdus pe ordinea de zi a sedintei de miercuri un proiect de hotarare privind nivelurile pentru valorile impozabile, impozitele si taxele locale. Este un proiect prin care se poate aproba cresterea de la 1 ianuarie 2013 a impozitelor pe cladiri si terenuri, al amenzilor si al celorlalte taxe locale. Guvernul a mai incercat si in luna octombrie sa introduca acest proiect, insa a starnit controverse, motiv pentru care a fost retras de site-ul Ministerului Finantelor. Proiectul de atunci prevedea cresterea impozitelor si taxelor locale cu 16,05%, procentul de crestere reprezentand rata inflatiei din perioada 2010-2012. 11 Veniturile autoritatilor locale vor creste cu peste 527,73 milioane de lei. 32: Guvernul a decis cresterea taxelor si impozitelor locale cu 16,05%.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )