Libnet.ro
UNICEF

15:45

Guvernul a aprobat CRESTEREA taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor. Vezi cu cat.

România Liberă România Liberă,
Guvernul a aprobat CRESTEREA taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor. Vezi cu cat.

Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor, cu pana la 16,05%, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. In luna octombrie, Ministerul Finantelor a publicat un proiect de hotarare privind actualizarea taxelor si impozitelor locale cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%, reluand in mare parte prevederile unui proiect de ordonanta publicat de minister in luna martie, dar care nu a ajuns sa fie aprobat in . continuă pe România Liberă

Guvernul a aprobat cresterea taxelor si impozitelor cu 16,5% de la 1 ianuarie

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, marirea taxelor locale si a impozitelor incepand cu 1 ianuarie 2013. Astfel, impozitele si taxele locale vor creste incepand cu anul viitor cu 16,05%, procentul de.

3 din 4 lideri din business anunta afaceri in crestere pentru anul viitor

Fundatia Romanian Business Leaders arata ca, dupa ani de scadere, 80 de lideri romani din business spera intr-o usoara crestere a cifrei de afaceri, a numarului de angajati si a nivelului salariilor in 2013, in ciuda previziunilor macroeconomice pentru anul viitor, care sunt mult mai rezervate, conform unui comunicat remis redactiei.

Taxele locale pot creste cu pana la o treime anul viitor.

Guvernul a aprobat ieri majorarea limitei maxime a taxelor locale cu 16%. Legea permite depasirea acestei limite cu 20%, deci e posibil sa vedem in unele localitati taxe majorate si cu 39% fata de actualul nivel. Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor cu pana la 16,05%, dupa ce o initiativa similara fusese respinsa de Guvernul Victor Ponta in urma cu doua luni. Deoarece administratiile locale au libertatea de a majora sau micsora la randul lor nivelul .

Ponta nu isi asuma responsabilitatea pentru majorarea taxelor: Guvernul nu obliga, dar aproba.

Premierul Victor Ponta a explicat, miercuri, cu privire la avizarea de catre Guvern a majorarii taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor, cu pana la 16,05%, ca legea nu obliga astfel de mariri, insa autoritatile pot sa actualizeze taxele in functie de rata inflatiei. Legea finantelor publice locale prevede ca Guvernul sa instiinteze autoritatile locale cu privire la rata inflatiei in functie de care se pot actualiza taxele. 16 % este rata inflatiei. Autoritatile pot sa si scada .

invatatoarea Cristiana Anghel, despre cresterea taxelor: Nu cred ca viitorul Guvern le va ...

Cristiana Anghel, invatatoarea care a facut greva foamei pentru 70 de zile, proaspat aleasa senator in Dolj, a declarat ca nu crede ca noul Guvern va pune in aplicare masurile adoptate de premierul Victor Ponta privind amanarea alocarii a 6% din PIB pentru Educatie, potrivit b1. ro. In plus, senatoarea crede ca in noul Guvern nu va mai fi Ecaterina Andronescu in fruntea Ministerului Educatiei. Eu zic sa avem rabdare pana in ianuarie. Dupa ce va fi instalat noul Parlament se va vota un nou .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )