Libnet.ro
UNICEF

10:15

Guvernul britanic revizuieste conditiile eliberarii condamnatilor pentru terorism

Hotnews Hotnews,
 Guvernul britanic revizuieste conditiile eliberarii condamnatilor pentru terorism

Guvernul britanic a inceput revizuirea conditiile eliberarii condamnatilor pentru terorism, dupa incidentul violent de vineri de la Londra in care doi oameni au fost ucisi si trei raniti, scrie BBC, potrivit News. ro. Atacatorul a fost Usman Khan, condamnat pentru acte de terorism in 2012 si eliberat conditionat in 2018. continuă pe Hotnews

Guvernul britanic revizuieste conditiile eliberarii condamnatilor pentru terorism

Guvernul britanic a inceput revizuirea conditiile eliberarii condamnatilor pentru terorism, dupa incidentul violent de vineri de la Londra in care doi oameni au fost ucisi si trei raniti, scrie BBC.

Guvernul britanic revizuieste eliberarea conditionata in cazul actelor de terorism

Guvernul britanic a inceput revizuirea eliberarii conditionata in cazul actelor de terorism, dupa incidentul violent de vineri de la Londra, in care doi oameni au fost ucisi si trei raniti, scrie BBC.

Ucigasul de pe Podul Londrei fusese condamnat anterior pentru terorism: El a fost eliberat conditionat in decembrie 2018

Barbatul care a ucis doua persoane vineri pe Podul Londrei era Usman Khan, 28 de ani, fost detinut condamnat pentru terorism, a anuntat sambata seful brigazii antiteroriste din Marea Britanie, Neil Basu,.

Atac pe podul Londrei: atacatorul impuscat era un fost detinut condamnat pentru terorism

Barbatul care a ucis doua persoane vineri pe Podul Londrei era Usman Khan, 28 de ani, fost detinut condamnat pentru terorism, a anuntat sambata seful brigazii antiteroriste din Marea Britanie, Neil Basu, noteaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )