Libnet.ro
UNICEF

23:15

Guvernul Citu, gafa uriasa pe banii romanilor

Antena3 Antena3,
Guvernul Citu, gafa uriasa pe banii romanilor

Departamentele de Resurse Umane au fost date complet peste cap de o eroare a Guvernului Citu. Executivul a uitat sa precizeze in hotararea prin care a fost marit salariul minim ca intra in vigoare de la 2021. continuă pe Antena3

PSD: Guvernul Citu pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii

Social-democratii au precizat ca Guvernul Citu pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii si ca nu le-au ajuns liberalilor cat au furat din imprumuturile uriase de 30 de miliarde de euro, facute anul trecut.

Gabriela Firea: Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri

Gabriela Firea a avut o prima reactie, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca majorarea cu 40 de procente a pensiilor este constitutionala. Asta inseamna ca Guvernul este obligat acum sa gaseasca o modalitate de majorare in acest sens. Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri, a spus Gabriela Firea.

Firea: Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri, nu sa se planga toata ziua ca nu are bani

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca Guvernul Citu trebuie sa aplice legea, dupa ce CCR a decis ca marirea punctului de pensie cu 40% este constitutionala, si sa majoreze pensiile, nu sa se planga toata ziua ca nu are bani, in timp ce se imprumuta masiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )