Libnet.ro
UNICEF

23:45

Guvernul condus de Pavel Filip a decis transferarea ambasadei Republicii Moldova de la Tel Aviv la Ierusalim

Hotnews Hotnews,
 Guvernul condus de Pavel Filip a decis transferarea ambasadei Republicii Moldova de la Tel Aviv la Ierusalim

Republica Moldova isi muta ambasada la Israel din orasul Tel Aviv la Ierusalim, a anuntat marti seara premierul in exercitiu de la Chisinau, Pavel Filip, scrie deschide. md. continuă pe Hotnews

Criza politica la Chisinau: Omul oligarhului Plahotniuc, Pavel Filip, anunta mutarea ambasadei Republicii Moldova in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Pavel Filip, premierul in exercitiu de la Chisinau, a anuntat marti ca Republica Moldova isi muta ambasada la Israel din orasul Tel Aviv la Ierusalim, informeaza deschide. md. Am fost in.

Guvernul moldovean, condus de Pavel Filip, a aprobat de urgenta transferul ambasadei Republicii Moldova in Israel din Tel Aviv la Ierusalim

Guvernul moldovean condus de democratul Pavel Filip, care actioneaza in paralel cu executivul Maiei Sandu, investit in weekend de noua majoritate parlamentara PSRM-Blocul ACUM, a aprobat marti de urgenta.

Acuzatii grave pentru omul lui Plahotniuc. Pavel Filip ar fi extorcat patru milioane de dolari de la un afacerist

Pavel Filip, presdintele interimar al Republicii Moldova si Serghei Iaralov, mana dreapta a lui Plahotniuc, ar fi acuzati de extorcarea a patru milioane de dolari in Ucraina, potrivit unor acuzatii.

Basescu, despre decizia lui Pavel Filip de a acorda un teren pentru ambasada americana la Chisinau: O tentativa de mituire a SUA dirijata de Plahotniuc

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat pe Facebook decizia Guvernului moldovean condus de Pavel Filip referitoare la alocarea unui teren pentru construirea ambasadei americane la Chisinau, pe care a catalogat-o drept incercare de mituire in spatele careia s-ar afla Vlad Plahotniuc.

Pavel Filip: Igor Dodon a dormit noaptea trecuta in sediul Ambasadei Rusiei

Premierul in exercitiu, Pavel Filip, a declarat ca Igor Dodon a petrecut noaptea trecuta in sediul Amabasadei Ruse la Chisinau, alaturi de toti membrii familiei sale.

Igor Dodon, prima hotarare dupa Consiliul Suprem de Securitate. A anulat deciziile lui Pavel Filip

Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a anuntat ca a semnat marti un decret prin care a anulat deciziile anterioare ale lui Pavel Filip de a dizolva parlamentul si de a organiza alegeri anticipate, informeaza.

REPUBLICA MOLDOVA: Pavel Filip anunta alegeri parlamentare anticipate

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, desemnat de Curtea Constitutionala drept presedinte interimar, a semnat decretul de convocare a alegerilor parlamentare anticipate in 6 septembrie.

Igor Dodon va fi suspendat din functie, iar decretul de dizolvare a Parlamentului va fi semnat de Pavel Filip. O noua decizie a Curtii Constitutionale

In urma unei sesizari depusa de deputatii democrati, Curtea Constitutionala a decis duminica, 9 iunie, ca refuzul lui Igor Dodon de a semna decretul de dizolvare a Parlamentului creeaza circumstante de suspendare din functie a presedintelui tarii. in asemenea situatie, potrivit Curtii, interimatul sefului statului va fi asigurat de premierul Pavel Filip, care va semna decretul de dizolvare a Parlamentului.

Dodon, suspendat din functie. Decretul de dizolvare a Parlamentului va fi semnat de Pavel Filip. O noua decizie a Curtii Constitutionale

In urma unei sesizari depuse de deputatii democrati, Curtea Constitutionala a decis duminica, 9 iunie, ca refuzul lui Igor Dodon de a semna decretul de dizolvare a Parlamentului creeaza circumstante de suspendare din functie a presedintelui tarii. in asemenea situatie, potrivit Curtii, interimatul sefului statului va fi asigurat de premierul Pavel Filip, care va semna decretul de dizolvare a Parlamentului.

Ce inseamna criza politica din Republica Moldova. Cine sunt Maia Sandu, Igor Dodon si Pavel Filip

Criza politica din Republica Moldova ia amploare dupa evenimentele din ultimele zile. Seful statului, Igor Dodon, a declarat ca intentioneaza sa anuleze decretele date de Pavel Filip, presedintele interimar, cu privire la dizolvarea Parlamentului si la organizarea de alegeri anticipate. Cum a pornit criza politica in Republica Moldova Pe 8 iunie 2019 ACUM si PSRM [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )