Libnet.ro
UNICEF

16:15

Guvernul Dancila vrea sa dea 10 milioane de euro pe un sistem IT national pentru adoptie: Ce servicii vor fi disponibile cetatenilor

Hotnews Hotnews,
 Guvernul Dancila vrea sa dea 10 milioane de euro pe un sistem IT national pentru adoptie: Ce servicii vor fi disponibile cetatenilor

Guvernul vrea sa aprobe marti necesitatea unor cheltuieli de 45,9 milioane de lei pentru crearea unui sistem IT national pentru adoptii. Sistemul va fi implementat in 3 ani din fonduri UE nerambursabile si de la bugetul de stat. Cetatenii si mediul publicprivat vor putea folosi urmatoarele servicii: accesarea online a informatiilor referitoare la proceduriformulare, descarcarea si incarcarea online a formularelor si servicii de suporthelpdesk, se arata in nota de fundamentare a proiectului. continuă pe Hotnews

CFR Calatori vrea sa cumpere motorina in valoare de 15,7 milioane euro

Compania de stat CFR Calatori vrea sa cumpere 14. 000 de tone de motorina in valoare de 74,9 milioane lei 15,7 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Iancu Caracota: Guvernul Dancila si vegetarienii lui Tariceanu nu pot fugi de testul Parlamentului

Senatorul PNL, Iancu Caracota, considera ca Guvernul Dancila si disidentii din ALDE nu pot fugi la nesfarsit, de testul Parlamentului si da asigurari ca PNL face toate demersurile necesare pentru ca motiunea de cenzura sa aiba sanse maxime de a fi votata de Parlament.

SENATORUL PNL IANCU CARACOTA: Guvernul Dancila si vegetarienii lui Tariceanu nu pot fugi de testul Parlamentului

Senatorul PNL Iancu Caracota considera ca Guvernul Dancila si vegetarienii lui Tariceanu nu pot fugi la nesfarsit, de testul Parlamentului si da asigurari ca PNL face toate demersurile necesare pentru ca motiunea de cenzura sa aiba sanse maxime de a fi votata de Parlament.

PENTRU 136 MILIOANE EURO: Ikea cumpara de la Vestas sapte parcuri eoliene din tara noastra

Grupul suedez Ingka, care detine majoritatea magazinelor Ikea, a anuntat astazi ca a achizitionat de la Vestas o participatie de 80% in sapte parcuri eoliene din Romania, pentru 136 milioane euro 151 milioane de dolari), transmite Reuters.

Ionel Danca (PNL): Caderea productiei industriale anunta o recesiune. Este rezultatul masurilor economice aberante, adoptate peste noapte de Guvernul Dancila

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca statisticile oficiale arata ca productia industriala este pur si simplu in cadere libera fata de inceputul.

Economist: Intram in recesiune. Guvernul Dancila a pus pe butuci industria

Supranumita initial taxa pe lacomie, Ordonanta 114, cea care a impus suprataxe mai multorsectoare esentiale pentru economie energie, telecomunicatii, banci, constructii, fonduri de investitii), a pus pe butuci industria, prabusirea productiei industriale timp de trei luni consecutive indicand iminenta instaliarii recesiunii.

CNAIR a lansat o licitatie de 24,3 milioane euro pentru reabilitarea podurilor situate pe A2

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 116 mil.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )