Libnet.ro
UNICEF

21:00

Guvernul a desfiintat Institutul Revolutiei Romane

România Liberă România Liberă,
Guvernul a desfiintat Institutul Revolutiei Romane

Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 se. continuă pe România Liberă

Gelu Voican Voiculescu ameninta Guvernul Orban cu instanta, dupa ce a desfiintat Institutul Revolutiei

Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 IRRD) va intreprinde demersurile legale pentru a impiedica punerea in aplicare a acestei masuri pe cat de arbitrara, pe atat de abuziva, a reactionat Gelu Voican Voiculescu, directorul IRRD, dupa ce Guvernul Orban a desfiintat institutia.

Guvernul desfiinteaza Institutul Revolutiei condus de Ion Iliescu

Guvernul Ludovic Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989, institutie condusa de fostul presedinte Ion Iliescu.

Guvernul desfiinteaza controversatul Institut al Revolutiei Romane, condus de Gelu Voican-Voiculescu si Ion Iliescu

In sedinta de Guvern care a avut loc luni, 30 decembrie, premierul Ludovic Orban a anuntat ca este de acord cu desfiintarea Institutului Revolutiei Romane.

Guvernul desfiinteaza Institutul Revolutiei condus de Ion Iliescu. Ordonanta de urgenta adoptata in ultima sedinta din acest an a Executivului. UPDATE

Premierul Ludovic Orban a aprobat introducerea pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Guvern din acest an un proiect de ordonanta de urgenta privind desfiintarea Institutului Revolutiei, condus de Ion Iliescu. Proiectul a fost adoptat in sedinta de guvern.

Guvernul Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei condus de Ion Iliescu (VIDEO)

UPDATE Guvernul a adoptat, luni, ordonanta de urgenta prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 se desfiinteaza, potrivit Agerpres. Guvernul Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei.

Rares Bogdan: Este anormal sa avem Institutul Revolutiei condus de cei care, dupa data de 22, au orchestrat tot carnagiul care s-a intamplat in Romania (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca este anormal ca Institutul Revolutiei Romane, desfiintat prin OUG luni de Guvernul Orban, sa fie condus de ce.

Reactia lui Ion Iliescu, dupa decizia Guvernului de a desfiinta Institutul Revolutiei, condus de el: Este o porcarie inadmisibila

Fostul presedinte Ion Iliescu sustine ca desfiintarea Institutului Revolutiei Romane este o porcarie inadmisibila, se declara surprins de decizia Guvernului si spune ca nu intelege motivatia demersului.

OUG privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, pe masa Guvernului

Un proiect de ordonanta de urgenta de desfiintare a Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 198.

Gelu Voican Voiculescu nu intelege de ce Guvernul Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei: Adevaratii revolutionari au fost nesocotiti

Gelu Voican Voiculescu, inculpat pentru crime impotriva umanitatii in dosarul evenimentelor din decembrie 1989, a reactionat luni seara, dupa ce Guvernul Orban a adoptat un OUG pentru desfiintarea Institutului Re.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )