Libnet.ro
UNICEF

10:45

Guvernul desfiinteaza Institutul Revolutiei condus de Ion Iliescu

Antena3 Antena3,
Guvernul desfiinteaza Institutul Revolutiei condus de Ion Iliescu

Guvernul Ludovic Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989, institutie condusa de fostul presedinte Ion Iliescu. continuă pe Antena3

Guvernul desfiinteaza Institutul Revolutiei condus de Ion Iliescu. Ordonanta de urgenta adoptata in ultima sedinta din acest an a Executivului. UPDATE

Premierul Ludovic Orban a aprobat introducerea pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Guvern din acest an un proiect de ordonanta de urgenta privind desfiintarea Institutului Revolutiei, condus de Ion Iliescu. Proiectul a fost adoptat in sedinta de guvern.

Guvernul Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei condus de Ion Iliescu (VIDEO)

UPDATE Guvernul a adoptat, luni, ordonanta de urgenta prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 se desfiinteaza, potrivit Agerpres. Guvernul Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei.

Reactia lui Ion Iliescu, dupa decizia Guvernului de a desfiinta Institutul Revolutiei, condus de el: Este o porcarie inadmisibila

Fostul presedinte Ion Iliescu sustine ca desfiintarea Institutului Revolutiei Romane este o porcarie inadmisibila, se declara surprins de decizia Guvernului si spune ca nu intelege motivatia demersului.

Rares Bogdan: Este anormal sa avem Institutul Revolutiei condus de cei care, dupa data de 22, au orchestrat tot carnagiul care s-a intamplat in Romania (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca este anormal ca Institutul Revolutiei Romane, desfiintat prin OUG luni de Guvernul Orban, sa fie condus de ce.

Guvernul desfiinteaza controversatul Institut al Revolutiei Romane, condus de Gelu Voican-Voiculescu si Ion Iliescu

In sedinta de Guvern care a avut loc luni, 30 decembrie, premierul Ludovic Orban a anuntat ca este de acord cu desfiintarea Institutului Revolutiei Romane.

Gelu Voican Voiculescu nu intelege de ce Guvernul Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei: Adevaratii revolutionari au fost nesocotiti

Gelu Voican Voiculescu, inculpat pentru crime impotriva umanitatii in dosarul evenimentelor din decembrie 1989, a reactionat luni seara, dupa ce Guvernul Orban a adoptat un OUG pentru desfiintarea Institutului Re.

Ludovic Orban ii da o lovitura crunta lui Ion Iliescu chiar inainte de Anul Nou. Ce decizie a luat Guvernul Romaniei

Ludovic Orban a inclus pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Guvern din acest un proiect de ordonanta de urgenta, care prevede desfiintarea Institului Revolutiei. Institutul in cauza este condus chiar de catre Ion Iliescu. Ludovic Orban vrea sa desfiinteze Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu Solicitarea privind analizarea si dezbaterea privind desfiintarea Institului .

Guvernul a desfiintat Institutul Revolutiei Romane

Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 se.

Ion Iliescu a rabufnit dur, dupa lovitura primita de la Guvernul Orban. E o porcarie!

Guvernul a adoptat astazi o ordonanta de urgenta privind desfiintarea lnstitutului Revolutiei Romane, condus de Ion Iliescu. insa fostul presedinte al Romaniei nu vede deloc cu ochi buni acest demers. Executivul in frunte cu Ludovic Orban a adoptat luni o ordonanta de urgenta ce prevede desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, in fruntea caruia s-a aflat Ion .

Reactia lui Ion Iliescu dupa desfiintarea Institutului Revolutiei: Mi se pare o porcarie inadmisibila

In sedinta de Guvern care a avut loc luni, 30 decembrie, premierul Ludovic Orban a anuntat ca este de acord cu desfiintarea Institutului Revolutiei Romane. Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat imediat: Nu inteleg, nu stiu, nu am aflat inca aceasta stire. Mi se pare o porcarie inadmisibila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )