Libnet.ro
UNICEF

20:31

Guvernul discuta cresterea alocatiilor cu 20% de la 1 septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul discuta cresterea alocatiilor cu 20% de la 1 septembrie

Guvernul discuta, in sedinta de miercuri, o Ordonanta de Urgenta care prevede cresterea alocatiilor cu 20% de la 1 septembrie. continuă pe Ziarul Bursa

webPR: Muzeul Art Safari Bucuresti anunta cum descoperi in siguranta expozitiile editiei din 11-20 septembrie 2020

Cea de-a saptea edit807;ie a Pavilionului de Arta Bucuresti - Art Safari va avea loc in perioada 11-20 septembrie 2020, in Bucuresti, in conditiile de siguranta cerute prin legea ce reglementeaza activitatea muzeelor. Cel mai amplu eveniment dedicat artei din Romania, aflat sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti si UNESCO si realizat in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti, va implementa un acces tip circuit si va permite un flux controlat de vizitatori, alaturi de alte masuri de preventie.

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca alocatiile vor creste, la 1 august, cu un procent cuprins intre 15% si 20%. Csu a reiterat ideea ca nu se pot dubla alocatiile in acest an, insa a precizat ca Guvernul intenioneaza sa le dubleze intr-un timp foarte scurt.

Prima reactie din PSD legata de cresterea alocatiilor. Marius Budai, catre guvernanti: Sa plece acasa

PSD va abroga OUG de dublare etapizata a alocatiilor, anuntata de Violeta Alexandru in sedinta de Guvern, a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii.

Florin Citu, despre cresterea alocatiilor: Va fi intre 15 si 20%. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt Ce spune ministrul Finantelor despre majorarea pensiilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca alocatiile vor fi majorate cu un procent cuprins intre 15 si 20%, un anunt oficial in acest sens urmand a fi facut de premierul Ludovic Orban in curand.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )