Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor. continuă pe Antena3

Detalii de ultima ora despre starea de sanatate a Mirelei Vaida. Ce se intampla acum cu prezentatoarea tv

Mirela Vaida a anuntat, joi seara, la Observator, ca cei doi invitati permanenti, Vulpita si Viorel, si un membru al echipei Acces Direct au fost diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus. Moderatoarea emisiunii tabloide din grupul Intact si-a facut doua teste COVID-19, rezultatul fiind negativ. Astazi mai era asteptat unul, pentru care nu a venit un .

Medicul Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora despre situatia catastrofala din Romania: Am ajuns pe primul loc in Europa

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de modul in care au perceput cetatenii masurile de relaxare. Seful Societatii Romane de Microbiologie afirma ca dinamica evolutiei pandemiei de COVID-19 a condus tara noastra pe primul loc din Uniunea Europeana la incidenta numarului de cazuri. Romania, campioana Europei la incidenta cazurilor Unul dintre cei .

Anunt de ULTIMA ORA! Tara in care locuiesc cei mai multi romani impune restrictii de calatorie

Anunt de ULTIMA ORA! Ministrul italian al Sanatatii, Roberto Speranza, a anuntat vineri, ca a semnat o noua ordonanta care adauga Romania si Bulgaria pe lista tarilor considerate cu risc epidemiologic, impunand noi restrictii romanilor, mai exact carantinarea acestora la intrarea in Italia.

LUDOVIC ORBAN: Discutam despre impunerea purtarii mastii de protectie si in aer liber, in spatiile aglomerate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca se discutam despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, in spatiile foarte aglomerate.

Ludovic Orban: Ne gandim la o majorare in etape a alocatiilor, dar procentul si ritmul depind de prognoze Ce a spus premierul despre cresterea pensiilor

Guvernul Orban va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, iar procentul si rtimul de crestere depind de prognoze, a anuntat premierul. Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor si a.

Este oficial! Ludovic Orban a anuntat majorarea alocatiilor. Cati bani vor primi in plus milioane de romani

Majorarea alocatiilor si a pensiilor sunt doua dintre cele mai dezbatute si asteptate promisiuni. Atat ministrul Muncii, cat si cel al Finantelor, dar si premierul au transmis diferite variante in ceea ce priveste procentul majorarii. Potrivit digi24, promisiunea maririi alocatiilor pentru copii pare sa fie foarte aproape de indeplinire. Cu cat ar putea creste alocatiile .

Violeta Alexandru, despre cresterea pensiilor si alocatiilor: Nu este o optiune, ci o necesitate. PSD trimite zilnic proiecte fara acoperire bugetara VIDEO

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit sambata despre cresterea pensiilor si a alocatiilor, sustinand ca aceasta nu este o optiune, ci o necesitate,si ca, din pacate, PSD trimite zilnic proiecte care adauga cheltuieli, fara a avea insa o acoperire bugetara.

Ludovic Orban, mesaj pentru romanii aflati pe litoral! Daca ne imbolnavim...

Mesaj de ultima ora pentru turistii care merg pe litoral din partea lui Ludovid Orban. Premierul le transmite sa respecte regulile de protectie nu doar ca sa nu se imbolnaveasca, ci si ca sa nu duca boala acasa celor dragi. Nu se pune problema unor masuri mai relaxate, dar nici nu ne dorim noi restrictii, adauga premierul.

Ludovic Orban, anuntul despre noile restrictii la inceput de weekend: Sa ne ferim de acest virus pervers

Ludovic Orban s-a aflat astazi intr-o vizita in judetele Gorj si Alba, impreuna cu ministrul Transporturilor, pentru a verifica investitiile. in timpul declaratiilor de presa oferite, premierul Romaniei s-a adresat romanilor care pleaca in vacanta in acest weekend, rugandu-i sa aiba grija sa respecte masurile de preventie si sa-si protejeze familia. Avertismentul premierului pentru romani .

Premierul Ludovic Orban: Mastile ar putea deveni obligatorii si in aer liber, in spatii foarte aglomerate. Programul teraselor ar putea fi limitat. Pe plaja, ar putea fi impusa distantare fizica pentru toate persoanele

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca se discuta despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, atunci cand este vorba despre spatii foarte aglomerate, ca spre exemplu pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )