Libnet.ro
UNICEF

14:30

Guvernul va discuta marti proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de la Rosia Montana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul va discuta marti proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de la Rosia Montana

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul a aprobat legea care permite exploatarea la Rosia Montana si o trimite Parlamentului.

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost aprobat in sedinta de marti a Guvernului si va fi transmis Parlamentului spre adoptare, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Surse au declarat anterior ca documentul a fost introdus pe agenda sedintei de guvern, neanuntata public. In urma cu peste o luna, premierul Victor Ponta anunta ca negocierile pentru investitia Rosia Montana vor fi finalizate pana la inceputul sesiunii .

Guvernul a adoptat proiectul de lege referitor la Rosia Montana

Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost adoptat marti in sedinta de guvern, el urmand sa fie transmis Parlamentului, a informat Executivul.

Exploatarea minereurilor din Rosia Montana, discutata in sedinta de Guvern

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de astazi, conform surselor de presa.

Guvernul taie pensiile speciale ale magistratilor condamnati pentru coruptie.

Guvernul discuta, in sedinta de marti, proiectul de lege privind eliminarea pensiei speciale pentru magistratii care au fost condamnati pentru fapte de coruptie, pentru fapte in legatura cu serviciul savarsite cu intentie si pentru orice alte fapte care aduc atingere prestigiului justitiei, transmite Mediafax. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a avizat saptamana trecuta, cu observatii, proiectul privind pierderea pensiilor de serviciu ale magistratilor condamnati definitiv .

UPDATE: Guvernul taie pensiile speciale ale magistratilor condamnati pentru coruptie.

UPDATE: Surse oficiale au declarat agentiei Mediafax, la finalul sedintei, ca actul normativ a fost aprobat de Executiv. _ _ _ _ _ Guvernul discuta, in sedinta de marti, proiectul de lege privind eliminarea pensiei speciale pentru magistratii care au fost condamnati pentru fapte de coruptie, pentru fapte in legatura cu serviciul savarsite cu intentie si pentru orice alte fapte care aduc atingere prestigiului justitiei, transmite Mediafax. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii .

Consiliul General Bucuresti discuta miercuri proiectul pasajului rutier subteran de la Piata Presei. Ordinul Arhitectilor Bucuresti cere consilierilor sa respinga initiativa

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta la sedinta de miercuri Planul Urbanistic Zonal care stabileste traseul pasajului rutier subteran de la Piata Presei. Acesta costa circa 18 milioane de euro, bani platiti de la bugetul local. Pasajul se va realiza pe un singur sens - dinspre DN1 spre Soseaua Kiseleff. Mai exact, va intra in subteran de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, dupa Fantana Miorita, va trece pe sub Piata Presei Libere unde se va bifurca si va iesi pe Soseaua Kiseleff, in zona strandului Tineretului, si pe bd. Marasti, imediat dupa cele doua turnuri gemene de la Piata Presei. In plus, municipalitatea doreste sa construiasca si un pasaj subteran pentru pietoni. Ordinul Arhitectilor Bucuresti solicita CGMB sa respinga acest proiect, acesta fiind inutil functional si fundamental nociv in raport cu zona cea mai importanta a Soselei Kiseleff. Potrivit primarului general Sorin Oprescu, lucrarile la pasaj vor incepe in aceasta toamna.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )