Libnet.ro
UNICEF

13:00

Guvernul a emis o ordonanta de urgenta pentru acoradare ajutoarelor de stat in valoare de 600 de milioane de lei pentru Blue Air si TAROM (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul a emis o ordonanta de urgenta pentru acoradare ajutoarelor de stat in valoare de 600 de milioane de lei pentru Blue Air si TAROM (VIDEO)

Guvernul a emis o ordonanta de Urgenta pentru acordarea unor ajutoare de stat in valoarea toala de peste 600 de milioane de lei. Cele doua companii aviatice, TAROM si Blue Air au suferit pierderi masive din. continuă pe B1

PSD, acuzatii grave: Au folosit starea de urgenta pentru a da tunuri din banii romanilor

Reprezentantii Partidului Social Democrat au postat un mesaj pe o retea sociala prin care ii acuza pe guvernantii PNL ca au folosit starea de urgenta pentru a da tunuri din banii romanilor.

Stare de urgenta extinsa intr-un stat australian, in pofida reducerii cazurilor de infectare

Statul australian Victoria a extins masurile de urgenta impuse pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, in pofida unei scaderi a ratei de aparitie a noilor infectii.

Libanul a extins cu o luna starea de urgenta pentru Beirut

Autoritatile libaneze au anuntat luni seara ca extind cu o luna starea de urgenta impusa in capitala Beirut, unde a fost declarata la scurt timp dupa exploziile din 4 august care au distrus o mare parte din oras. Luni, bilantul deceselor provocate de deflagratie a ajuns la 180, relateaza TVE, conform news. ro.

in prag de incepere a noului an scolar, Guvernul abia pregateste legislatia pentru achizitionarea de tablete pentru elevi, dezinfectanti si containere sanitare

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de miercuri un proiect de OUG privind alocarea de fonduri europene pentru sprijinirea elevilor si profesorilor, in anul scolar 2020-2021, in contextul epidemiei de coronavirus. Mai exact, desi mai sunt nici patru saptamani pana la inceperea scolii, abia acum este creat cadrul legislativ necesar finatarii achizitiei de echipamente pentru desfasurarea cursurilor online, de dezinfectanti si de containere mobile sanitare. Ar urma sa fie achizitionate tablete pentru 400. 000 elevi. UPDATE Vicepremierul Raluca Turcan a spus la inceputul sedintei ca vor fi achizitionate 500. 000 tablete.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )