Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD, acuzatii grave: Au folosit starea de urgenta pentru a da tunuri din banii romanilor

Antena3 Antena3,
PSD, acuzatii grave: Au folosit starea de urgenta pentru a da tunuri din banii romanilor

Reprezentantii Partidului Social Democrat au postat un mesaj pe o retea sociala prin care ii acuza pe guvernantii PNL ca au folosit starea de urgenta pentru a da tunuri din banii romanilor. continuă pe Antena3

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa lui Raed Arafat: A ratat toate situatiile de urgenta majore. Orice prostalau ajungea celebru

In contextul unor cresteri uriase ale imbolnavirilor de COVID-19, toata lumea incearca sa gaseasca vinovatii. Cel mai recent exemplu este declaratia fostului presedinte, Traian Basescu, care a exprimat public acuzatii grave la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Totul a fost lasat pe mana lui Raed Arafat Traian Basescu se arata indignat de modul in care .

EXCLUSIV Antena 1, acuzatii grave din cauza Vulpitei. Se cer teste psihiatrice si se va depune plangere la politie

Dupa ce au fost difuzate imagini in care se presupune ca Vulpita ar fi intretinut relatii intime cu un alt barbat, o asociatie pentru protejarea demnitatii drepturilor omului vrea sa depuna plangere la politie impotriva emisiunii Acces Direct. Vulpita si Viorel revin de astazi la TV De astazi, sotii Stegaru revin pe micile ecrane, in .

Libanul a extins cu o luna starea de urgenta pentru Beirut

Autoritatile libaneze au anuntat luni seara ca extind cu o luna starea de urgenta impusa in capitala Beirut, unde a fost declarata la scurt timp dupa exploziile din 4 august care au distrus o mare parte din oras. Luni, bilantul deceselor provocate de deflagratie a ajuns la 180, relateaza TVE, conform news. ro.

Rares Bogdan: Motiunea de cenzura vrea sa acopere un Congres PSD dominat de acuzatii grave

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, critica decizia PSD de a depune o motiune de cenzura impotriva Gu.

Directorul demis al proiectului Laserul de la Magurele, acuzatii grave. Ce s-a intamplat inainte sa fie revocat

Directorul demis al proiectului Laserul de la Magurele, Nicolae Zamfir, a declarat, luni seara, in exclusivitate, la Antena 3 ca este victima unei campanii de denigrare si ca nu i s-a spus nici pana acum care a fost motivul pentru care a fost demis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )