Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul eurosceptic din Italia vrea ridicarea sanctiunilor internationale impuse Rusiei

B1 B1,
Guvernul eurosceptic din Italia vrea ridicarea sanctiunilor internationale impuse Rusiei

Giuseppe Conte, premierul din Italia, a anuntat, vineri, ca lucreaza la incercarea de a ridica sanctiunile internationale impuse asupra Rusiei, despre care partidele de guvernamant de la Roma sustin ca sunt. continuă pe B1

Premierul Italiei afirma ca lucreaza pentru ridicarea sanctiunilor internationale impuse Rusiei

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat vineri ca lucreaza pentru a pune capat sanctiunilor internationale impotriva Rusiei, despre care partidele aflate la putere in peninsula spun ca sunt ineficiente si afecteaza economia italiana, scrie Reuters.

Politia financiara din Italia vrea informatii de la bancile elvetiene

Guardia di Finanza, autoritatea de politie financiara din Italia, le-a solicitat bancilor elvetiene sa dezvaluie numele bancherilor care lucreaza in tara, transmite Bloomberg.

Italia vrea sa se alature planului de infrastructura chinez Noul Drum al Matasii

Italia va deveni primul membru din Grupul celor 7 al celor mai puternice natiuni care se va alatura planului de infrastructura al Chinei denumit O centura, un drum OBOR), in ciuda monitorizarii extinse a investitiilor pe care Beijingul le face in Europa, potrivit Euractiv.

JAF sau COMEDIE? Trei hoti romani din Italia, au fost dati de gol de o TUSE... Politia a ras cu LACRIMI de pungasul SPARTACUS si ajutoarele sale

Romanii de peste hotare socheaza scena internationala cu noi jafuri desprinse din cascadorii rasului! Cel mai nou episod a avut loc in Verona, acolo unde doua fete si un barbat din tara noastra au urmarit un.

Romanca din Italia care a infruntat Mafia, decorata de presedintele Sergio Mattarella: Ceea ce am facut, pentru mine este normal. Sper sa devina si pentru altii (VIDEO)

Tanara de origine romana care a demascat o infractiune a celor din clanul mafiot Casamonica,a fost decorata de presedintele Italiei, Sergio Mattarella. Roxana Roman a primit cea mai inalta distinctie.

Romanca din Italia care a avut curajul sa infrunte Mafia, decorata de presedinte: E normal ce am facut

Roxana Roman, proprietara Roxy Bar din Romanina, care in luna aprilie 2018 a avut curajul sa-i infrunte pe membrii clanului Casamonica, a fost decorata de presedintele italian cu cea mai inalta distinctie acordata unui civil.

Guvernul demisioneaza din cauza esecului reformei in sanatate. In Finlanda

Guvernul Finlandei urmeaza sa isi prezinte vineri demisia, a anuntat presedintia de la Helsinki printr-un comunicat preluat de Reuters si AFP. ?? Premierul Juha Sipila urmeaza sa demisioneze si va sustine o conferinta, potrivit cancelariei presedintelui.

Un primar din Dolj vrea sa stimuleze natalitatea. Cati bani ofera pentru fiecare copil nou-nascut

Primaria unei comune doljene premiaza familiile tinere pentru fiecare copil nou-nascut. Consiliul local din comuna Mischii a aprobat propunerea primarului Gheorghe Popa de a acorda suma de 1500 de lei parintilor.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )