Libnet.ro
UNICEF

22:15

Guvernul francez cere Renault sa-l inlocuiasca pe Carlos Ghosn

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul francez cere Renault sa-l inlocuiasca pe Carlos Ghosn

Ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire, a cerut producatorului auto Renault sa convoace o reuniune a Consiliului de Administratie pentru a alege un succesor al lui Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare in Japonia. continuă pe Ziarul Bursa

Renault se pregateste sa-l inlocuiasca pe Ghosn

Producatorul auto francez vrea sa-si inlocuiasca seful, pe Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare in Japonia, conform informatiilor din presa, transmite BBC.

Renault analizeaza inlocuirea lui Carlos Ghosn

Renault a confirmat astazi ca ia in considerare alegerea unui succesor al presedintelui director general Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare in Japonia, dupa ce ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire, a cerut in mod public producatorului auto sa convoace o reuniune a Consiliului de Administratie pentru a rezolva problema succesiunii, transmit DPA si Reuters.

Directorul Renault, Carlos Ghosn, vrea sa fie eliberat pe cautiune

Fostul presedinte al companiei auto japoneze Nissan, care inca detine functia de director al grupului francez Renault, Carlos Ghosn, a solicitat vineri sa fie eliberat pe cautiune, dupa ce a fost pus sub acuzare in Japonia pentru alte doua infractiuni, au declarat avocatii acestuia, conform Reuters.

Tribunalul japonez respinge cererea de eliberare a lui Carlos Ghosn

Tribunalul din Tokyo a respins, ieri, cererea avocatilor de eliberare din arest a fostului presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare, transmit Kyodo si Reuters.

Carlos Ghosn, in fata unui nou refuz

Tribunalul din Tokyo a respins astazi cererea avocatilor de eliberare din arest a fostului presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare, transmit Kyodo si Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )