Libnet.ro
UNICEF

23:01

Carlos Ghosn, in fata unui nou refuz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carlos Ghosn, in fata unui nou refuz

Tribunalul din Tokyo a respins astazi cererea avocatilor de eliberare din arest a fostului presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare, transmit Kyodo si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul Renault, Carlos Ghosn, vrea sa fie eliberat pe cautiune

Fostul presedinte al companiei auto japoneze Nissan, care inca detine functia de director al grupului francez Renault, Carlos Ghosn, a solicitat vineri sa fie eliberat pe cautiune, dupa ce a fost pus sub acuzare in Japonia pentru alte doua infractiuni, au declarat avocatii acestuia, conform Reuters.

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

Cine este tanarul ucis in fata unui club din Medias

Marius Costachescu, in varsta de25 de ani,a murit, dupa ce a fost injunghiat, in fata unui club din Medias. Mariusa fost injunghiat mortal de Marius Rusu, in urma unei altercatii produse.

Un recidivist din Alba, eliberat in baza recursului compensatoriu, a ucis un tanar de 25 de ani in fata unui club din Medias

Un barbat recidivist din judetul Alba, condamnat pentru omor si eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu, l-a injunghiat mortal pe un tanar in varsta de 25 de ani, in urma unui conflict izbucnit intr-un club din Medias.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )