Libnet.ro
UNICEF

09:01

Guvernul german a descoperit cel mai nou obicei care ne poate salva de infectia cu COVID-19. Este gratuit si la indemana tuturor

Playtech Playtech,
Guvernul german a descoperit cel mai nou obicei care ne poate salva de infectia cu COVID-19. Este gratuit si la indemana tuturor

Guvernul german a anutat in urma cu cateva zile o noua metoda prin care poti tine la distanta noul coronavirus. Desi acest obicei sanatos a mai fost abordat si in Romania, in practica, prea putina lume tine cont de el. Potrivit nemtilor, aerisirea frecventa a camerelor reduce considerabil contactarea acestui virus, el fiind inhalat atunci . continuă pe Playtech

Cel mai nou proiect Microsoft ar putea fi si cel mai ciudat: la ce ajuta naveta virtuala pana la munca

Cel mai nou proiect al Microsoft incearca sa atraga atentia asupra importantei navetei, drumului de acasa pana la munca si invers. Din acest motiv, s-au gandit sa digitalizeze acea.

Cel mai nou telefon Huawei, P smart 2021, iti poate aduce premii importante prin simpla descarcare a aplicatiilor preferate din HUAWEI AppGallery

Noul HUAWEI P smart 2021 va fi disponibil la vanzare pe piata din Romania, la pretul recomandat de 1. 299 lei, incepand cu data de 9 octombrie, startul fiind dat de o campanie speciala ce a avut loc in perioada 30 septembrie 8 octombrie.

Parintii, in alerta. Cel mai tanar pacient, un copil de patru ani, a fost rapus de COVID-19. Ce alte probleme de sanatate mai avea micutul

Durere imensa intr-o familie din Mures, acolo unde un baietel de patru ani a fost ucis de infectia cu COVID-19. Micutul este cel mai tanar pacient care moare din cauza virusului ucigas la o varsta atat de frageda. Decesul a fost transmis de Grupul de Comunicare Strategica, in cursul zilei de duminica. Micutul prezenta si .

Cum faci acasa cel mai delicios sos de usturoi. E mai bun decat cel de la KFC

Romanii iubesc ceapa si uturoiul, iar sosul de usturoi a devenit in cele din urma cea mai buna alegere langa un un pranz copios. Cum sa faci un sos mai bun decat cel de la KFC? N-ai nevoie de multe si nici nu e greu de facut. Care sunt pasii si de ce ingrediente ai .

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Catalin Maruta a dezvaluit secretul

Catalin Maruta este la fel de indragostit si astazi de sotia sa, Andra, ca in prima zi. Ca in orice relatie, cei doi se mai tachineaza, dar nu cu rautate, de cele mai multe ori. Catalin Maruta dezvaluie care este cel mai mare defect al Andrei Andra si Catalin Mandruta sunt de 11 ani impreuna, .

Cel mai premiat documentar romanesc al acestui an, povestea familiei care a locuit 18 ani in Delta Vacaresti, disponibil pe HBO GO

Acasa, povestea familiei ce a locuit 18 ani in Delta Vacaresti si cel mai premiat documentar romanesc al acestui an, va fi disponibil pe HBO GO incepand cu 15 octombrie.

Asta le intrece pe toate. Ce se intampla acum in TVR, dupa cel mai mare scandal din ultimii ani

Televiziunea Romana rar a fost vazuta in perioadele sale de instabilitate, cel putin de catre telespectatori. Infectarea a doi colegi din TVR, in schimb, a dus la ceea ce se dorea a se pastra in interior, reclama unul dintre reporterii trustului, Adelin Petrisor, care marturiseste ca ar trebui sa o las mai usor cu stirile .

Ce se intampla daca bagi un ac in lapte si apoi il scoti repede. Cel mai util truc pentru toti romani

Un truc de care nu stiau romanii este acela cu acul in lapte. Ce te ajuta sa faci si cum iti scurteaza drumul spre a afla daca e sau nu bun laptele? Este foarte util si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu altceva. Iata ce trebuie sa faci! Totul pentru a-ti pastra mai bine .

Franta inregistreaza cel mai ridicat numar de infectari cu covid de pana acum

Franta a inregistrat, duminica, cel mai mare numar de infectari cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei - 26. 896, in contextul in care tara pare ca a intrat in al doilea val, alaturi de restul Europei, relateaza CNN, citat de Digi24.

Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume. Cine e Cristian Barin

Prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online, este ocupata de Cristian Barin. Compania Udemy este evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57,000 de instructori si peste 130,000 de cursuri publicate. Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume Instructorul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )