Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume. Cine e Cristian Barin

Playtech Playtech,
Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume. Cine e Cristian Barin

Prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online, este ocupata de Cristian Barin. Compania Udemy este evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57,000 de instructori si peste 130,000 de cursuri publicate. Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume Instructorul . continuă pe Playtech

Cel mai bun instructor Photoshop din lume este roman!

Cristian Barin ocupa prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online din lume. Udemy, companie evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57. 000 de instructori si peste 130. 000 de cursuri publicate pe platforma.

Cel mai bun 11 format din jucatori liberi de contract in 2021

Va prezentam mai jos un adevarat dream team format din jucatori care la finalul actualului sezon vor fi devenit liber de contracte.

Cum raspunde Rafael Nadal la intrebarea: Cine este cel mai bun jucator din istorie?

A cucerit recent titlul cu numarul 13 !) la Roland Garros, iar dupa aceasta performanta a oferit un amplu interviu jurnalistilor de la AS. Rafael Nadal este omul momentului in tenisul masculin: a egalat recordul prietenului si rivalului Roger Federer, iar la intrebarea cine este cel mai bun din istorie? are un raspuns clar.

Record negru, inregistrat in Romania: Cel mai tanar pacient mort din cauza infectiei cu SARS-COV-2, avea doar 4 ani

Un record sumbru s-a inregistrat duminica, in Romania. Este vorba de primul minorrapus de COVID-19 in tara noastra. Baietelulavea doar 4 ani, era din Mures si avea comorbiditati,potrivit.

Cel mai mare site de ecommerce din Polonia, Allegro, evaluat la 19 miliarde dolari la listarea pe bursa

Actiunile grupului polonez de comert electronic Allegro au crescut cu peste 60% la debutul de luni, oferind companiei o valoare de piata de aproape 19 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala IPO) din Europa a acestui an, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Cele mai scumpe alimente si ingrediente din lume. Costa mai mult decat un apartament in Bucuresti

Intelegerea oamenilor a expresiei mancare scumpa variaza foarte mult. Pentru unii inseamna somon rosu, pentru altii trufe. Exista o gama intreaga de produse alimentare cu etichete de pret pe care nu le-ati crede ca ar fi posibile. Ceea mai scumpa mancare, alimente si ingrediente din lume Cand vine vorba de mancare, se poate simti ca .

Cum faci acasa cel mai delicios sos de usturoi. E mai bun decat cel de la KFC

Romanii iubesc ceapa si uturoiul, iar sosul de usturoi a devenit in cele din urma cea mai buna alegere langa un un pranz copios. Cum sa faci un sos mai bun decat cel de la KFC? N-ai nevoie de multe si nici nu e greu de facut. Care sunt pasii si de ce ingrediente ai .

2020, cel mai bun an din istoria relatiilor SUA-Romania

Numeroasele crize pe care Romania le strabate in contextul pandemiei par a fi contrabalansate de un domeniu unde anul 2020 se dovedeste unul de apogeu: relatia diplomatica, militara si economica cu Statele Unite, scrie Ovidiu Raetchi pentru blogurile Adevarul.

Ce se intampla daca bagi un ac in lapte si apoi il scoti repede. Cel mai util truc pentru toti romani

Un truc de care nu stiau romanii este acela cu acul in lapte. Ce te ajuta sa faci si cum iti scurteaza drumul spre a afla daca e sau nu bun laptele? Este foarte util si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu altceva. Iata ce trebuie sa faci! Totul pentru a-ti pastra mai bine .

Guvernul german a descoperit cel mai nou obicei care ne poate salva de infectia cu COVID-19. Este gratuit si la indemana tuturor

Guvernul german a anutat in urma cu cateva zile o noua metoda prin care poti tine la distanta noul coronavirus. Desi acest obicei sanatos a mai fost abordat si in Romania, in practica, prea putina lume tine cont de el. Potrivit nemtilor, aerisirea frecventa a camerelor reduce considerabil contactarea acestui virus, el fiind inhalat atunci .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )