Libnet.ro
UNICEF

10:00

Guvernul Grindeanu incepe in forta. Ce numiri a facut premierul in primele doua zile si pe cine a destituit

Adevărul Adevărul,
Guvernul Grindeanu incepe in forta. Ce numiri a facut premierul in primele doua zile si pe cine a destituit

Premierul Sorin Grindeanu, instalat la Palatul Victoria miercuri seara, a facut primele numiri in diferite functii publice. Liviu Pop a fost numit secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale, Mihai Busuioc, secretar general al Guvernului, iar Cristiana Barbu la ANOFM, in timp ce mai multi secretari de stat au fost eliberati. continuă pe Adevărul

Cine este CEL MAI BOGAT ministru din GUVERNUL GRINDEANU. SALARIUL de demnitar NU va reprezenta o sursa importanta de venit

Cel mai instarit din Guvernul Grindeanu este ministrul Afacerilor Europene, Ana Birchall. Noul ministru are cea mai mare avere comparativ cu averea celorlalti ministri ai cabinetului Grindeanu, conform.

Guvernul Grindeanu. Lista ministrilor

Guvernul Grindeanu. Lista ministrilor.

Guvernul Grindeanu, iN BATALIE CU ECONOMIA: Cum va gasi bani fara a crea un dezechilibru in finantele publice

Dupa prima sedinta tinuta imediat dupa depunerea juramantului, Guvernul Grindeanu are sarcina de a gasi bani pentru indeplinirea promisiunilor electorale in asa fel fel incat sa.

Subiectele zilei: Noul Guvern, la fel de secret ca si premierul. Ce surprize vor fi in Guvernul Grindeanu; Stratfor: Rusia nu intra in cursa intinsa de SUA; Andrei Plesu il desfiinteaza pe Liviu Dragnea. Scriitorul spune ca liderul PSD, smecherul de voca

Un mic burghez generos cu PSD. Premierul desemnat, donatie din venituri nejustificate ale tatalui. O treime din venituri donate partidului in dauna datoriilor personale de 70. 000 de euro), un apartament vandut tatalui care. Teroristul din Istanbul a venit cu un taxi la club si a tras 180 de gloante. Imaginile surprinse de camere in fata localului. Au aparut si noi imagini cu momentul in care teroristul a inceput sa traga in fata clubului Reina.

Plenul reunit al Parlamentului in care Guvernul Grindeanu solicita votul de incredere a inceput

Sedinta plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a inceput miercuri, la ora transmiterii acestei stiri, premierul desemnat, Sorin Grindeanu, urmand sa solicite votul de incredere al Parlamentului pentru lista ministrilor si programul de.

Guvernul Grindeanu - Dragnea a fost trecut prin Parlament ca gasca prin apa. Prima declaratie a noului prim-ministru: Am fost votat pe un mandat pana in 2021. La revedere!

In campania electorala s-au facut promisiuni, de-asta ati fost votati, le-a spus presedintele Iohannis membrilor Guvernului Grindeanu, imediat dupa ce acestia au depus juramantul la Cotroceni.

Guvernul Grindeanu a fost prezentat de presedintele condamnat al PSD. Prim-ministrul Sorin Grindeanu a fost figurant la lansarea echipei guvernamentale PSD

Presedintele condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat numele ministrilor care formeaza noul guvern. Prim-ministrul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost spectator la acest moment. Dupa ce a anuntat numele, Dragnea l-a lasat si pe Grindeanu sa spuna cateva cuvinte. Lista contine nume foarte controversate.

PRIMUL MESAJ de la Bruxelles pentru GUVERNUL GRINDEANU (FOTO)

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, transmite Guvernului Grindeanu un mesaj foarte clar. Potrivit acestuia, Bruxelles-ul asteapta, in continuare, o justitie independenta. Totodata, Juncker.

Parlamentul a VOTAT Guvernul GRINDEANU

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a primit votul de incredere din partea plenului reunit al Senatului si Camerei Deputatilor. Rezultatul a fost 296 voturipentru si 133 impotriva, iar patru.

Guvernul Grindeanu a fost validat de Parlament

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a fost validat miercuri de Parlamentul Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )