Libnet.ro
UNICEF

06:15

Guvernul Grindeanu, intre confuzie ideologica si iliberalism programatic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul Grindeanu, intre confuzie ideologica si iliberalism programatic

Guvernul Grindeanu a fost instalat. Tehnocratilor de Bruxelles le urmeaza tehnocratii de partid. O birocratie de partid, in fruntea careia troneaza cele doua protejate ale presedintelui PSD, Liviu Dragnea - Sevil Shhaideh, care conduce un guvern in miniatura Ministrul Dezvoltarii, Administratiei Publice si Fondurilor Europene), si Carmen Dan la Ministerul Afacerilor Interne) -, a fost propulsata cu cateva exceptii Olguta Vasilescu, Theodor Melescanu, Ana Birchall, Florin Jianu, Gratiela Gavrilescu, Daniel Constantin, Ionut Vulpescu, si intr-o oarecare masura Sorin Grindeanu, Sevil Shhaideh sau Petre Daea), restul ministrilor sunt absolut necunoscuti chiar si celei mai avizate parti a opiniei publice. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul Grindeanu a numit un nou membru in Plenul Oficiului pentru Combaterea Spalarii Banilor/ Oana Schmidt-Haineala, retrasa pentru evitarea unei stari de incompatibilitate

Executivul a abrogat, vineri, hotararea de guvern prin care Oana Schmidt-Haineala a fost numita membru al Plenului Oficiului pentru Combaterea Spalarii Banilor - functie in care fosta sefa CSM fusese numita de Cabinetul Ciolos marti -, invocand evitarea unei stari de incompatibilitate cu calitatea de magistrat. In locul acesteia, Guvernul a decis sa fie numit Constantin Catalin Radu, secretar general al Ministerului Justitiei.

Guvernul Grindeanu incepe in forta. Ce numiri a facut premierul in primele doua zile si pe cine a destituit

Premierul Sorin Grindeanu, instalat la Palatul Victoria miercuri seara, a facut primele numiri in diferite functii publice. Liviu Pop a fost numit secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale, Mihai Busuioc, secretar general al Guvernului, iar Cristiana Barbu la ANOFM, in timp ce mai multi secretari de stat au fost eliberati.

Guvernul Grindeanu, lovitura grea pentru Mugur Isarescu: Guvernatorul BNR pierde peste 10.000 lei pe luna din salariu in urma unei decizii a executivului

Noul guvern instalat in Romania in ianuarie a luat o decizie surpriza, ce nu a fost prinsa in programul de guvernare prezentat in campanie, care a produs efecte importante pentru mediul de.

PRIMUL MESAJ de la Bruxelles pentru GUVERNUL GRINDEANU (FOTO)

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, transmite Guvernului Grindeanu un mesaj foarte clar. Potrivit acestuia, Bruxelles-ul asteapta, in continuare, o justitie independenta. Totodata, Juncker.

Patru vrajitoare au descantat Guvernul Grindeanu si au cerut ca seful statului sa aiba mintea limpede

Patru vrajitoare care sustin ca practica magia alba au oficiat, in noaptea de vineri spre sambata, un ritual cu descantece pentru noul Guvern al Romaniei, la inceput de mandat, astfel incat premierul Grindeanu sa poata colabora cu presedintele Klaus Iohannis.

Guvernul a facut schimbari majore la regimul microintreprinderilor: Plafonul a fost urcat la 500.000 de euro iar impozitarea a fost redusa la 1% din venituri

Guvernul Grindeanu a adoptat vineri o Ordonanta de Urgenta ce ridica pragul pana la care o firma este considerata microintreprindere de la 100. 000 de euro la 500. 000 de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )